Fotbal intern

DINAMO.Busuladzic speră ca Palic să rămână. ” Avem nevoie de căpitanul nostru”

După ce au câştigat Cupa Ligii, în finala cu ACS Poli Timişoara, scor 2-0, străinii lui Dinamo au plecat în vacanţă, nu înainte de a vorbi despre sezonul recent încheiat la gruparea din...
22.05.2017 | 16:50
DINAMOBusuladzic spera ca Palic sa ramana  Avem nevoie de capitanul nostru

După ce au câştigat Cupa Ligii, în finala cu ACS Poli Timişoara, scor 2-0, străinii lui Dinamo au plecat în vacanţă, nu înainte de a vorbi despre sezonul recent încheiat la gruparea din Ştefan cel Mare.

Singurul care nu a spus răspicat că va juca şi anul viitor în tricoul “alb-roşu” a fost Antun Palic. Aflat la final de contract, mijlocaşul croat va hotărî în scurt timp ce va face pe viitor, dar crede că Dinamo se va descurca oricum, pentru că a mai pierdut jucători importanţi şi tot a scos-o la capăt.

“Urmează să iau o decizie importantă pentru mine. Vom vedea ce va fi, ce jucători vor rămâne sau care vor pleca. După asta, vom şti ce să spunem. În acest sezon, în septembrie, am pierdut doi jucători importanţi. Şi în iarnă alţi trei jucători importanţi. Să spunem că a fost o schimbare mare pentru noi, acum am reuşit să scoatem nişte rezultate bune până la final, dar vom vedea pentru sezonul viitor”, a declarat Palici.

Mijlocaşul defendiv Azer Busuladzici nici nu se gândeşte că Dinamo ar putea juca următorul campionat fără Palic.

“Palic este un tip ca lumea şi un fotbalist foarte bun. Eu vreau să rămână pentru că este un om şi un fotbalist extraordinar. A făcut multe pentru echipa asta şi este şi căpitanul nostru”, a afirmat bosniacul Busuladzici.

În fine, Luka Marici, a părut, la despărţirea de România, cel mai liniştit, gândindu-se doar la vacanţă.

“A fost un final bun de sezon. Am câştigat un trofeu important pentru noi, dar din păcate am pierdut titlul. Planul meu e să plec în vacanţă, să mă odihnesc şi, după, vom vedea. Mai am contract încă un an, aşa că mă voi putea bucura liniştit de vacanţă”, a spus fundaşul central Maric.