ADVERTISEMENT
Carousel hot news

DINAMO. “Cîinii”, arşi la buzunare de FRF

DINAMO. Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat clubul din "Ştefan cel Mare" cu o amendă de 5.000 de lei, ca urmare a incidentelor pe care suporterii lui Dinamo le-au provocat în timpul meciului...
Autor: Mirela Apostol | 15.10.2014 | 18:48
DINAMO.
Ovidiu Dananae,Marius Alexe.

DINAMO. Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat clubul din “Ştefan cel Mare” cu o amendă de 5.000 de lei, ca urmare a incidentelor pe care suporterii lui Dinamo le-au provocat în timpul meciului de pe propriul teren, cu CS Universitatea Craiova, încheiat la egalitate, 1-1.

ADVERTISEMENT

Penalitatea a fost acordată de membrii comisiei, după ce a fost analizat comportamentul suporterilor, care au introdus pe stadion materiale pirotehnice, aprinse ulterior de aceştia, dar şi pentru scandarea de lozinci xenofobe şi denigratoare.

“În baza art.82, coroborat cu art.83.2.b, raportat la art.5 din RD, se sancţionează clubul FC Dinamo cu 5.000 lei”, se arată în soluţia Comisiei de Disciplină.

ADVERTISEMENT

De asemenea, comisia a acordat avertisment grupării CS Universitatea Craiova, în urma comportamentului suporterilor săi prezenţi la acea partidă.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!