DINAMO. "Câinii" negociază cu un mijlocaş care a jucat pentru Espanyol

DINAMO. Cosmin Contra a ajuns la un acord cu formaţia FC Dinamo Bucureşti, iar tehnicianul urmează să fie prezentat oficial în cursul zilei de azi.

DINAMO. Fostul antrenor al celor de la Petrolul şi Getafe, Cosmin Contra, nu va veni singur în "Groapă". Oficialii echipei FC Dinamo Bucureşti sunt în tratative cu mijlocaşul spaniol Javi Marquez. Acesta este liber de contract şi este pe placul noului tehnician al lui Dinamo.

DINAMO. Contra se implică în transfer

DINAMO. "Câinii" sunt în tratative cu Javi Marquez de mai bine de două săptămâni, dar acesta a ezitat să ofere un răspuns până în prezent. Totuşi, venirea lui Contra pe banca tehnică a lui FC Dinamo Bucureşti ar putea facilita transferul spaniolului în vârstă de 30 de ani.

Pe parcursul carierei, Javi Marquez a evoluat pentru Espanyol, Mallorca, Elche şi Granada şi are două meciuri în naţionala Cataluniei.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

1.500.000 de euro este cota lui Marquez, conform transfermarkt

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663