Fotbal intern

DINAMO. Calvarul continuă în “haită”! “Sîntem DĂRÎMAŢI!”

DINAMO. Starea care caracterizează în continuare suflarea dinamovistă rămîne în continuare confuză şi critică, în ciuda eforturilor depuse de oamenii din staff-ul tehnic în frunte cu...
28.03.2015 | 00:01
DINAMO Calvarul continua in haita Sintem DARIMATI
ADVERTISEMENT

DINAMO. Starea care caracterizează în continuare suflarea dinamovistă rămîne în continuare confuză şi critică, în ciuda eforturilor depuse de oamenii din staff-ul tehnic în frunte cu Flavius Stoican. FANATIK.RO a luat pulsul vestiarului dinamovist, iar imaginea de ansamblu este crudă pentru fanii “haitei”. “Sîntem dărîmaţi! Nu ne iese nimic, se vede pe feţele noastre şi reiese clar din discuţii că nu găsim soluţia salvatoare”, au precizat, sub protecţia anonimatului, jucătorii lui Dinamo.

DINAMO. Schimbarea lui Mihai Teja cu Flavius Stoican nu a adus schimbarea aşteptată de conducerea “cîinilor”, care sperau la o redresare totală şi bruscă a echipei. Iar ultimul care a tras semnalul de alarmă este chiar finanţatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, care le-a transmis jucătorilor un ultim avertisment. „Suporterii sînt supăraţi pe anumiţi jucători, ca şi mine. Sper să-şi revină, pentru că e păcat că îşi bat joc de ei… Am avut o discuţie cu ei şi le-am spus că schimbăm foaia. Eu am abordat o variantă normală: am plătit şi banii şi tot la zi. Au case, maşini, toate condiţiile să-şi facă treaba. Înainte, auzeam că nu se pot concentra la fotbal, pentru că sînt cu gîndul la problemele lor. Că sînt neplătiţi cu lunile şi am zis să le asigur acest confort”, a precizat, pe canalele media, patronul Rin.

ADVERTISEMENT

Confesiuni din vestiar

DINAMO. Ca urmare a declaraţiilor făcute de Negoiţă, FANATIK.RO a luat pulsul vestiarului dinamovist, iar concluziile, oferite prin vorbele jucătorilor, nu oferă motive de optimism fanilor lui Dinamo. “Patronul are dreptate. Chiar dacă nu mai sînt salariile de altă dată, ele sînt plătite la zi. Noi sîntem singurii vinovaţi, însă ne află într-un moment critic, avem parte de un blocaj din care nu ştim cum să ieşim. Ne uităm unii la alţii şi vedem că toată lumea are aceeaşi părere. Sîntem cu moralul la pămînt, dar trebuie să facem ceva ca să scoatem echipa din această situaţie”, au precizat jucătorii din cadrul “haitei”.

Stoican, psihologul de serviciu

DINAMO. Pentru schimbarea atmosferei cea mai intensă activitate o are Flavius Stoican care, pe lîngă faptul că este antrenorul echipei, este nevoit să fie şi psihologul jucătorilor. “Încearcă să ne motiveze în fiecare moment. Are discursuri pozitive la fiecare şedinţă tactică, însă îşi dă seama că este greu. Însă nu renunţă, la fel trebuie să facem şi noi “, au fost dezvăluirile pe care jucătorii lui Flavius Stoican le-au făcut pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

3 înfrîngeri a suferit Dinamo în primele şase etape din actualul retur de campionat

“Vreau victorii şi vreau să văd că-şi doresc să fie plătiţi la zi. Fiecare cum îşi aşterne aşa doarme. La vară tragem linie şi vedem cine merită să stea şi cine nu. Dinamo nu e bătaia de joc a nimănui!”

Ionuţ Negoiţă, finanţator Dinamo

Tags: