ADVERTISEMENT
Carousel hot news

DINAMO. “Campionatul se poate cîştiga! Trebuie să legăm victorii”

DINAMO. Formaţia din “Ştefan cel Mare” a avut o primă parte de sezon foarte bună şi a terminat anul pe locul trei, după Astra şi Viitorul. Diferenţa de cinci puncte faţă de lider nu-i...
Autor: Răzvan Scarlat | 06.02.2016 | 09:57
DINAMO. “Campionatul se poate cîştiga! Trebuie să legăm victorii”

DINAMO. Formaţia din “Ştefan cel Mare” a avut o primă parte de sezon foarte bună şi a terminat anul pe locul trei, după Astra şi Viitorul. Diferenţa de cinci puncte faţă de lider nu-i sperie pe “cîini”. Jucătorii sînt optimişti că Dinamo poate cîştiga campionatul.

ADVERTISEMENT

“Deocamdată stăm bine în clasament. Sîntem acolo sus şi dacă o să legăm victorii şi vom juca bine, normal că se poate cîştiga campionatul”, a spus Patrick Petre.

“Obiectivul meu e să cîştigăm toate meciurile. E cale lungă pînă la titlu. Noi trebuie să jucăm fiecare meci cu seriozitate şi să le cîştigăm”, a punctat şi Sergiu Hanca.

ADVERTISEMENT

DINAMO. În schimb, Claudiu Niculescu, de trei campion cu alb-roşii, a fost mai rezervat în declaraţii.

“Mai mari şanse sînt la una dintre cele două Cupe. Cred că la Cupa Ligii sau la Cupa României. În campionat nu e atît de simplu pentru că sînt echipe bune, nu că Dinamo nu ar fi. E foarte bună, dar poate încă nu are forţa necesară de a cîştiga un titlu. Eu sper ca din sezonul viitor Dinamo să se lupte cu şanse reale la cîştigarea titlului pentru că ar fi timpul. Cu nea Mircea şi cu Danciu, am făcut performanţe, cel puţin acel sezon 2006 – 2007, pentru mine, cu dînsul antrenor, a fost cel mai bun an al meu din întreaga carieră”, a spus Niculescu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!