Fotbal intern

Dinamo caută cumpărător pentru Diogo Salomao! Cât vrea Negoiță pentru portughez

13.01.2019 | 11:36
Dinamo cauta cumparator pentru Diogo Salomao Cat vrea Negoita pentru portughez

Fotbalistul de 30 de ani este următorul pe lista celor de care formația alb-roșie e gata să se despartă. Dinamo caută cumpărător pentru Diogo Salomao și i-a fixat și prețul de transfer.

Dacă nu își va găsi un club care să îl ia în această iarnă, lusitanul va rămâne sub comanda lui Mircea Rednic până la expirarea contractului, în 30.06.2019.

Dinamo caută cumpărător pentru Diogo Salomao! 200.000 de euro e prețul corect

Sergiu Hanca a fost vândut de Dinamo în Polonia, la MKS Cracovia, dar lista plecărilor de la gruparea din Ștefan cel Mare nu se oprește aici. Din informațiile FANATIK, oficialii caută în aceste zile cluburi interesate de transferul portughezului Diogo Salomao.

Diogo Salomao se bucură după un gol marcat pentru Dinamo
Diogo Salomao a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui Dinamo de la venirea sa în România, dar clubul nu își permite să îi ofere salariul cerut pentru prelungirea acordului

Mijlocașului de 30 de ani, care poate evolua pe toate posturile din linia mediană, îi expiră contractul cu Dinamo, iar pretențiile sale nu corespund cu posibilitățile clubului. În acest condiții, Negoiță e dispus să se despartă de Salomao pentru 200.000 de euro.

Lusitanul a fost luat în cantonamentul din Antalya de Mircea Rednic pentru a avea mai multe șanse să fie văzut de potențialii cumpărători, dar și pentru că, în cazul în care nu se va transfera, el intră în vederile tehnicianului până în vară.

Soția lui Hanca l-a dat de gol pe Salomao: “Știu că situația voastră e la fel!”

Momentele incerte prin care trece Diogo Salomao la Dinamo au fost dezvăluite de soția lui… Sergiu Hanca! Aceasta a făcut public un mesaj de mulțumire către soția lui Salomao, Sara, în care îi transmite acesteia că este alături de ea și anticipează plecarea fotbalistului portughez din România.

Diogo și Sara Salomao
Diogo și Sara Salomao ar putea părăsi cât de curând România, dacă fotbalistul portughez va fi vândut de Dinamo în străinătate

Sara, am citit mesajul de la tine de trei ori și de fiecare dată am plâns. Îți mulțumesc. Este greu să cred că trebuie să plecăm de la Dinamo și de acasă, dar cred că ăsta este cel mai bun lucru pentru noi. Nimic din ce e aici nu mai e cum a fost și este mare păcat. Știu că situția voastră este este ca a noastră și vă doresc tot binele din lume”, scrie Andreea Hanca pentru prietena ei.

1.000.000 de euro e cota lui Diogo Salomao, conform transfermarkt