Fotbal intern

DINAMO. INCREDIBIL! Un jucător a fost dat AFARĂ de magazioner

DINAMO. Situaţie incredibilă petrecută în noul mandat al lui Ioan Andone! Intrat atît în dizgraţia antrenorului, cît şi a conducerii  dinamoviste, Bogdan Gavrilă a trăit un episod uluitor....
23.07.2016 | 00:01
DINAMO INCREDIBIL Un jucator a fost dat AFARA de magazioner
ADVERTISEMENT

DINAMO. Situaţie incredibilă petrecută în noul mandat al lui Ioan Andone! Intrat atît în dizgraţia antrenorului, cît şi a conducerii  dinamoviste, Bogdan Gavrilă a trăit un episod uluitor.

DINAMO. După ce la începutul anului a intrat în dizgraţia lui Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Dinamo, Bogdan Gavrilă a fost nevoit să se despartă de “haită” în noul mandat al lui Ioan Andone. Mijlocaşul de 24 de ani este liber de contract în momentul de faţă şi îşi caută un angajament atît  în ţară, cît şi în străinătate.

ADVERTISEMENT

Magazionerul a fost mesager

DINAMO. După ce i s-a transmis că motivul pentru care a fost îndepărtat de la echipă este trîns legat de podoaba capilară, Gavrilă a trăit încă un moment umilitor. Conform apropiaţilor jucătorului în cauză, acesta a aflat că nu pleacă în cantonament alături de colegi de la un angajat al clubului!

“Au fost anumite discuţii despre tunsoare, dar Gavrilă a crezut doar că se glumeşte. Nimeni nu a avut un ton sobru în privinţa acestui aspect şi nu i s-a mai transmis nimic. Ca să afle, după un timp, de la magazioner, că nu face deplasarea cu Dinamo în cantonament şi nu o să mai facă parte din planurile lui Andone”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

RMN-ul care l-a dat afară

DINAMO. Un alt motiv imputat de conducerea lui Dinamo a fost faptul că jucătorul s-ar fi dat accidentat la spate, însă RMN-ul efectuat la comanda lui Ionuţ Negoiţă a arătat că Bogdan Gavrilă nu avea nici o afecţiune. Însă jucătorul susţine în cercurile intime că nu a reclamat nici o durere la spate.

“Aveam doar mici probleme la picior, dar în 3 zile reveneam la antrenamente. Nu am spus niciodată că mă doare spatele. Ar fi trebuit să îmi spună care sînt motivele reale care mi se imputau”, a fost destăinuirea făcută de Gavrilă în faţa apropiaţilor.

ADVERTISEMENT

450.000 euro este cota de piaţă a lui Gavrilă