Fotbal intern

DINAMO. Câţi ani va sta la puşcărie fanul care l-a omorât pe “Bubu”

UPDATE. Alexandru Badea, suporterul care l-a omorât anul trecut pe Adrian Daniel Matei, alintat de amici "Bubu", după un derby Steaua - Dinamo, a fost condamnat la 14 ani de închisoare! Al doilea...
02.06.2017 | 13:53
DINAMO Cati ani va sta la puscarie fanul care la omorat pe Bubu

UPDATE. Alexandru Badea, suporterul care l-a omorât anul trecut pe Adrian Daniel Matei, alintat de amici “Bubu”, după un derby Steaua – Dinamo, a fost condamnat la 14 ani de închisoare! Al doilea acuzat, Ionuţ Pătraşcu, a primit 2 ani de puşcărie pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de tâlhărie calificată.

VEZI AICI DECIZIA TRIBUNALULUI BUCUREŞTI

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

S-a încheiat faza de cercetare judecătorească din procesul în care Alexandru Badea este acuzat că l-a omorât pe Adrian Daniel Matei, un suporter de 18 ani al echipei Dinamo Bucureşti. Procurorii cer o pedeapsă de 20 de ani pentru principalul acuzat din dosar, care în urmă cu cinci luni nu şi-a mai recunoscut fapta în faţa instanţei. Pentru al doilea acuzat, Ionuţ Pătraşcu, s-a cerut o pedeapsă de cinci ani pentru tâlhărie calificată.

Conform gsp.ro, avocatul lui Alexandru Badea cere o pedeapsă redusă în cazul în care clientul său va fi găsit vinovat. “Este probabil ca Pătraşcu să fi fost cel care a dat lovitura care a cauzat decesul. Dar dacă veţi considera că este vinovat, vă rog să îi acordaţi circumstanţe atenuante, de o treime din pedeapsă”, a declarat avocatul la ultimul termen din dosar.

Judecătoarea a anunţat la şedinţa de marţi că va rămâne în pronunţare până pe 16 mai. Până atunci, Alexandru Badea rămâne în arest, în timp ce Ionuţ Pătraşcu este în pus sub control judiciar. Pedeapsa pentru omor simplu este între 10 şi 20 de ani, iar în cazul în care va primi circumstanţe atenuante, acesta va fi închis între 7 şi 13 ani.