DINAMO. Cel mai nou transfer al “cîinilor” a învăţat fotbalul la Udinese

Mirela Apostol   
in Dinamo
19/07/2016, 18:50
DINAMO. Cel mai nou transfer al “cîinilor” a învăţat fotbalul la Udinese

DINAMO. Alberto Cobrea este al treilea portar adus de Ioan Andone în această vară. Goalkeeper-ul, care a evoluat în sezonul trecut la Petrolul Ploieşti, a vorbit despre experienţa sa din Italia:

”Cel mai important a fost la Udinese. La vîrsta de 16 ani, am ajuns la o echipă din care făceau parte Sanchez, Di Natale, nişte jucători fanstastici, Handanovic, care pentru mine a fost şi este un exemplu pentru tot restul vieţii mele.

Seriozitatea pe care o avea. Stăteam în cameră cu el înainte de meciuri, tot timpul. Cît putea să fie de concentrat pentru fiecare meci, pentru fiecare etapă. Ştia absolut tot ce se întîmplă, toţi atacanţii din Serie A, cum trag, cum bat loviturile libere, penalty, absolut tot.

Cînd intra în poartă, ştia exact ce are de făcut. Şi chestia asta l-a ajutat foarte mult. E unul dintre cei mai buni portari din lume. Aşa cum îi cunosc şi eu pe cei din Liga 1. În România se schimbă, în fiecare an apar alţii şi alţii”, a spus Cobrea.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×