Fotbal intern

Foto. Meme râde de dinamovişti: “Play-off, play-out, tot play e!”

Dinamo se îndepărtează tot mai mult de o poziţie care duce în playoff-ul Ligii 1 Betano, iar Meme Stoica nu a uitat să-i ironizeze pe rivalii din "Ştefan cel Mare".
19.11.2017 | 22:29
Foto Meme rade de dinamovisti Playoff playout tot play e

FC Dinamo Bucureşti a fost învinsă de CFR Cluj, scor 0-2, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, iar trupa pregătită de Vasile Miriuţă pare să se îndepărteze de un loc care să îi asigure prezenţa în playoff-ul Ligii 1 Betano. Au mai rămas opt runde din sezonul regulat, iar Dinamo se află pe locul 7, cu 24 de puncte, iar “câinii” se vor lupta cu Viitorul, Astra, Iaşi, Timişoara şi Voluntari pentru a prinde playoff-ul.

Situaţia foarte proastă în care se află FC Dinamo Bucureşti de o bună perioadă de timp i-a dat ocazia lui Mihai Stoica, directorul sportiv al rivalei FCSB, să îi ia peste picior pe dinamovişti. În timpul reprizei a doua a meciului FC Dinamo Bucureşti – CFR Cluj, Meme a postat un mesaj ironic pe Facebook. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA!

8 înfrângeri are Dinamo în primele 18 etape

După primele 18 meciuri din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, FC Dinamo Bucureşti se află pe poziţia a 7-a în clasament, cu 24 de puncte. Trupa pregătită de Vasile Miriuţă a bifat 7 victorii, 3 egaluri şi 8 înfrângeri, cu un golaveraj de 24-21.

Iată programul “câinilor” după Dinamo – CFR Cluj

FC Dinamo Bucureşti – CSM Poli Iaşi – etapa 19

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC Dinamo Bucureşti – etapa 20

FC Dinamo Bucureşti – FC Voluntari – etapa 21

ACS Poli Timişoara – FC Dinamo Bucureşti – etapa 22

FC Dinamo Bucureşti – CS U Craiova – etapa 23

Concordia Chiajna – FC Dinamo Bucureşti – etapa 24

FC Dinamo Bucureşti – FCSB – etapa 25

Astra Giurgiu – FC Dinamo Bucureşti – etapa 25

24 de puncte a adunat Dinamo în 18 meciuri

 

 

Tags: