LIVE Actualizat 07-11-2021
14:56

Dinamo – CFR Cluj 0-3. Campioana se impune fără emoții, goluri Omrani, Debeljuh și Deac. Continuă criza “roș-albilor”. Video

FANATIK.RO vă oferă detalii despre meciul Dinamo - CFR Cluj, care are loc duminică, 7 noiembrie, de la ora 18:30, în etapa a 15-a din Liga 1
07.11.2021 | 20:27
Dinamo  CFR Cluj 03 Campioana se impune fara emotii goluri Omrani Debeljuh si Deac Continua criza rosalbilor Video
ADVERTISEMENT
07-11-2021
14:56

CFR s-a impus la scor de neprezentare în Ștefan cel Mare

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

LIVE Min. 80: GOOOOOL CFR. Deac își trece și el numele pe lista marcatorilor

LIVE Min. 17: GOOOOOL CFR. Debeljuh dublează avantajul campioanei 

LIVE Min. 14: GOOOOOL CFR. Billel Omrani deschide scorul cu o lovitură de cap plasată

LIVE Min. 1: A început meciul

Duelul dintre Dinamo și CFR Cluj este, dincolo de orgoliile din teren, și un duel al celor doi antrenori. Mircea Rednic a decis să-l trimită în teren din primul minunt pe Deian Sorescu, căruia îi ceruse în urmă cu câteva zile să-și ia o vacanță pentru a-și regăsit pofta de fotbal. De partea cealaltă, Dan Petrescu a operat și mai multe schimbări în primul 11. Surprinde absența lui Culio din garnitura de start, dar și titularizarea lui Omrani, despre care oficialii feroviarilor spuneau că ar fi accidentat.

Dinamo: Eșanu – Sorescu, Almeida, Popa, Radu – Măgureanu, Espinosa, Kainourgios – Matei, Ivanovski, Torje. Rezerve: Iliev, Grigore, Giafer, Carp, Bani Mustafa, Tîrî, Vestenicky, Nunic, Mihaiu. Antr. Mircea Rednic

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Grahovac, Burcă, Ștefan – Boateng, Bordeanu, Deac – Sacko, Debeljuh, Omrani. Rezerve: Bălgrădean, Malico, Bounhenna, Culio, Păun, Chipciu, Gîdea, Costache, Alibec. Antr. Dan Petrescu

Meciul Dinamo – CFR Cluj are loc duminică, 7 noiembrie, cu începere de la ora 18:30, în cadrul etapei a 15-a, ultima din acest tur de sezon regulat al Ligii 1. Dinamo este în criză profundă, fără victorie în ultimele 11 etape.

Unde se joacă meciul Dinamo – CFR Cluj

Întâlnirea Dinamo – CFR Cluj are loc în etapa a 15-a din turul campionatului Ligii 1, ultima rundă a acestei prime faze a campionatului şi se va desfăşura la Bucureşti, pe stadionul Dinamo. Jocul va avea loc fără public, nici măcar spectatorii vaccinaţi, cu dovada certificatului verde, neprimind drept de acces pe stadion.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii Dinamo a tipărit câteva mii de bilete virtuale, rugând suporterii să le cumpere ca şi cum ar fi fost prezenţi la partidă, în tribune. Asta pentru că Dinamo are în continuare dificultăţi financiare mari, varianta preluării clubulu de către un grup de investitori arabi fiind deocamdată doar în stadiu de zvon.

Cine transmite la TV partida Dinamo – CFR Cluj

Partida Dinamo – CFR Cluj se joacă duminică, 7 noiembrie, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, de la ora 18:30, în etapa a 15-a din Liga 1 şi este televizată în direct pe toate cele trei posturi care deţin drepturile de difuzare pentru primele noastre două divizii: Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vremea la Bucureşti se anunţă în continuare foarte frumoasă şi anormal de caldă pentru noiembrie, cu 18 grade în timpul zilei, aproximativ 15-16 grade la ora meciului, fără pericol de ploaie. Va conduce acest meci foarte dificil arbitrul Marian Barbu din Făgăraş.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Dinamo – CFR Cluj

Dinamo continuă să aibă probleme de lot, dar în bună măsură acest lucru se datorează şi deciziei lui Mircea Rednic de a-i trimite la echipa a doua pe Constantin Nica şi recent Robert Moldoveanu. Nu se ştie ce se va întâmpla mai departe cu mijlocaşul Alexandru Răuță, cel câruia i s-au descoperit probleme cardiace destul de serioase.

ADVERTISEMENT

La CFR Cluj  atacantul Billel Omrani, accidentat, pare a fi refăcut şi ar putea intra în lot şi nu se ştie situaţia islandezului Sigurjonsson, jucător important în mandatele lui Edi Iordănescu şi Marius Şumudică, dar despre care Petrescu a spus că este accidentat.

Rednic speră să poată folosi trei jucători noi în premieră

Situaţia câinilor se înrăutăţeşte tot mai mult de la un meci la altul, pentru că victoria nu a mai venit de mult şi aici putem vorbi şi de un ghinion imens, pentru că UTA şi Rapid au egalat aproape pe fluierul de final al meciurilor respective. Iar acum o partidă cu liderul CFR Cluj, indiferent prin ce pasă proastă trec ardelenii e un examen dur.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic speră ca la acest meci să îi aibă măcar pe bancă, dacă nu în teren, pe ultimii trei jucători sosiţi la echipă, fundaşul central moldovean Carp, mijlocaşul aripă grec Kainourgios şi vârful sloven Nunic. Rednic speră să poată da cu aceştia o faţă mult mai competitivă lui Dinamo.

Cote la pariuri pentru jocul Dinamo – CFR Cluj

Deşi CFR Cluj joacă departe de potenţialul real pentru bookmakeri echipa lui Dan Petrescu trebuie socotită drept un solist sigur în acest meci, chiar dacă partida are loc la Bucureşti. 1,50 este cota la victorie pentru CFR faţă de 6,75 pentru Dinamo. Un gol marcat de alb-roşii are cotă mai bună decât victoria oaspeţilor: 1,65.

În ultimele patru meciuri directe jucate în Capitală clujenii s-au impus în trei rânduri şi o dată s-a consemnat o remiză albă. Ultimul succes reuşit de Dinamo acasă în faţa CFR-ului datează din 2017, când Nemec şi Rivaldinho au semnat golurile unui 2-0 foarte clar.

ADVERTISEMENT