Fotbal intern

Dinamo – CFR Cluj 0-2 în Liga 1. ”Câinii”, jumuliți ”la foc mic” de campioană. Video

18.12.2020 | 00:04
Dinamo  CFR Cluj 02 in Liga 1 Cainii jumuliti la foc mic de campioana Video
ADVERTISEMENT

Meciul Dinamo-CFR Cluj are loc joi, 17 decembrie, cu începere de la ora 20:30, pe stadionul din Ştefan cel Mare, în cadrul etapei a 14-a din Casa Pariurilor Liga 1. Se întâlnesc două echipe care au obţinut numai succese în competiţia internă de când au schimbat antrenorii.

Jerry Gane are de acum două victorii la rând în campionat, la Pitești și acasă cu Poli Iași, resuscitând nişte câini slăbănogi, care abia se mai ţineau pe picioare, iar Edi Iordănescu a reuşit şi el două din două de când a preluat pe CFR Cluj şi ar fi avut şi o superbă calificare în 16-imile Europa League, la Berna, dacă un arbitru francez nu ar fi viciat grav rezultatul.

ADVERTISEMENT

În concuzie, dacă acum două săptămâni am fi spus că avem un meci între două echipe fără vlagă, fără idei, cu evoluţii modeste, acum situaţia s-a schimbat radical. Dinamo a ajuns la numai două puncte de ultimul loc de play-off, iar CFR Cluj se află la trei lungimi de liderul FCSB, pe care tocmai l-a pus la respect runda trecută după şapte victorii la rând ale bucureştenilor.


Dinamo – CFR Cluj 0-2 (Debeljuh 14, Păun 44 pen) – VEZI VIDEO

Dinamo: Mejias – Sorescu, Puljic (Bejan 46), R. Grigore, A. Radu – Anton (Achim 88), Răuță – Camara (Bani 88), Măgureanu (Aleix Garcia 7, Gueye 35), Fabbrini – Nemec. Rezerve: Eșanu, Crețu, Șerban, Borcea. Antrenor: Ionel Gane

ADVERTISEMENT

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Itu (Costache 83), Soares (Djokovic), Păun (Hoban 84) – Carnat (Deac 59), Debeljuh, Pereira (Chipciu 77). Rezerve: Sandomierski, Manea, Zunic, Vojtus. Antrenor: Edi Iordănescu

Min. 90+3: Florin Bejan vede al doilea cartonaș galben după o intrare inconștientă la Debeljuh și este eliminat.

ADVERTISEMENT

Min. 44: GOOOL CFR CLUJ! Păun a transformat impecabil penalty-ul obținut de Debeljuh după faultul în careu comis de Puljic. Dinamo – CFR Cluj 0-2.

Min. 14: GOOL CFR CLUJ! Camora a centrat din partea stângă, Ricardo Grigore a alinecat, Debeljuh a preluat în careu și l-a învins pe Mejias cu un șut care a fost deviat de același Grigore. Dinamo – CFR Cluj 0-1.

ADVERTISEMENT

l1


UPDATE, 17 decembrie, ora 20:29 / Fostul director general al clubuluio Dinamo, Bogdan Bălănescu, este prezent la meciul cu CFR Cluj.


Update 17 decembrie, ora 19:05 / Fanii „câinilor” au făcut din nou show înaintea partidei pe care Dinamo o va susține în aceeastă seară împotriva campioanei CFR Cluj. Aproximativ 500 de suporteri i-au asteptat pe jucători la stadion, au oprit autocarul pentru a-i încuraja pe jucători înaintea meciului, au cântat non-stop, apoi au făcut un adevărat spectacol pirotehnic, cu ajuotrul torțelor, petardelor și a fumigenelor.

DINAMO – cfr, ora 20:30. CÂINII NU CEDEAZĂ NICIODATĂ! www.programddb.ro

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Joi, 17 decembrie 2020


Dinamo – CFR Cluj Live Stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Dinamo – CFR Cluj se joacă joi, 17 februarie, de la ora 20:30, pe stadionul din Ştefan cel Mare, în etapa a 14-a din Casa Pariurilor Liga 1. Meciul este transmis în direct pe posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus, dar îl puteţi urmări şi în format LIVE VIDEO, dacă accesaţi site-ul FANATIK.RO.

La Dinamo, în afara rezultatelor şi a calităţii jocului nimic, nu s-a schimbat în bine. Practic putem de acum vorbi de un război între membrii PCH şi aşa zişii investitori spanioli care au luat în vară clubul de la Ionuţ Negoiţă. Deja o parte dintre oamenii lui Pablo Cortacero fie au fost înlăturaţi, fie au plecat ei şi se încearcă salvarea clubului prin eforturile suporterilor.

Revine la Dinamo suspendatul Juan Camara

Dar este clar că aceştia nu au cum să preia conducerea clubului şi că în două săptămâni este foarte probabil ca în Ştefan cel Mare să nu mai rămână picior de străin, în condiţiile în care toate obligaţiile financiare faţă de jucători nu au fost onorate nici măcar parţial. Cu toate acestea, echipa a reacţionat foarte bine de la venirea pe bancă a lui Gane şi se speră ca în ultimele două meciuri rămase de jucat în 2020 să se păstreze această linie ascendentă, cu speranţa ca până la reluarea pregătirilor în ianuarie să se întâmple şi lucruri pozitive la club.

Pentru meciul cu CFR Cluj vestea bună este revenirea în echipă a spaniolului Juan Camara, care a fost suspendat o etapă, jucător cu calitate tehnică indiscutabilă, autor al unui gol de antologie la primul meci al lui Gane ca antrenor, la Piteşti. Sorescu va continua ca fundaş dreapta, Grigore pe stânga, după plecările lui Isma Lopez şi Gonzales.

Gabriel Debeljuh, în locul lui Mario Rondon?

CFR Cluj a fost îngălbenită bine de tot de către arbitrul Istvan Kovacs la meciul cu FCSB şi are mai mulţi jucători în pericol de suspendare dacă mai sunt avertizaţi, care astfel ar rata jocul contra Craiovei. În continuare sunt absenţi fundaşul Mike Cestor şi atacantul Billel Omrani, iar lor li s-au adăugat Denis Ciobotariu şi, mai ales, Mario Rondon. Dacă nu va putea fi recuperat Gabriel Debeljuh, atacantul croat comoţionat la Berna, atunci în atac va fi folosit Vojtus.

Deşi Dinamo a legat patru victorii la rând, pentru bookmakeri CFR Cluj este echipa care are prima şansă, cotată cu 1,85-1,90. „Câinii” au primit 4,20 pentru a lua cele trei puncte, iar un gol marcat de ei are cotă 1,45. Dinamo nu a mai învins acasă pe CFR Cluj din 2017.

ADVERTISEMENT