Fotbal intern

Nascimento şi Bokila vor să-i “bată” pe ardeleni. “Nu e un meci special!”

Filipe Nascimento şi Jermey Bokila, foşti jucători în Gruia, au vorbit despre duelul dintre FC Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj.
18.11.2017 | 19:32
Nascimento şi Bokila vor să-i

FC Dinamo Bucureşti va primi vizita ardelenilor de la CFR Cluj, duminică, 19 noiembrie, de la ora 20:45, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, iar Filipe Nascimento susţine că meciul de pe stadionul din “Ştefan cel Mare” va fi foarte complicat, dar este încrezător că echipa lui Vasile Miriuţă va reuşi să câştige cele trei puncte puse în jos. 

“Este un meci special, dar important este să câştigăm fiecare meci. E important să obţinem trei puncte, să fim mai aproape de play-off. Grupul nu este afectat foarte mult, important este să fim uniţi, să ne antrenăm bine, să jucăm bine. Important este cum jucăm, când jucăm, nu dacă Negoiţă vinde clubul sau nu. Noi suntem foarte concentraţi să ajungem la meci pregătiţi să câştigăm. Dacă vom fi concentraţi şi dăm totul pe teren putem învinge CFR-ul. CFR are nevoie de victorie, dar noi avem mare nevoie de victorie. Va fi un meci foarte complicat. Noi jucăm numai pentru victorie. Pentru CFR un egal e bun”, a spus Nascimento.

Bokila e motivat înainte de Dinamo – CFR Cluj

Şi Jeremy Bokila a vorbit despre Dinamo – CFR Cluj şi susţine că este foarte motivat înaintea meciului care va avea loc duminică seară pe stadionul “Dinamo” din “Ştefan cel Mare”. Mai mult, atacantul consideră că jucătorii lui Vasile Miriuţă au un plus deoarece vor juca pe teren propriu.

“Nu este un meci special pentru mine, este unul normal, ca toate celelalte. Va fi un meci bun. Sunt extramotivat să joc împotriva echipei cu care m-am pregătit. Dan Petrescu este un antrenor bun, ştie ce vrea. Putem învinge CFR-ul. Jucăm acasă, este un avantaj, şi în meciul trecut cu CFR Dinamo a jucat foarte bine, astfel că avem şanse să câştigăm mâine. Atmosfera este bună la echipă, dar am avut ceva probleme. Dinamo trebuie să se lupte în mod normal pentru primele 3-4 locuri, iar acum suntem pe 6-7. După ultimul meci am căpătat încredere. Nu contează cum jucăm, trebuie să câştigăm acest meci”, a afirmat el.

Dinamo – CFR Cluj, duminică, 19 noiembrie, de la ora 20:45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri