Fotbal intern

Dinamo – CFR Cluj se joacă în “Ștefan cel Mare”! “Câinii” își doreau să înfrunte campioana României pe Arena Națională

01.11.2019 | 17:12
Dinamo  CFR Cluj se joaca in Stefan cel Mare Cainii isi doreau sa infrunte campioana Romaniei pe Arena Nationala
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Dinamo București și CFR Cluj se joacă în “Ștefan cel Mare”, deși oficialii echipei conduse de Dusan Uhrin își doreau ca dinamoviștii să o înfrunte pe campioana României pe Arena Națională duminică, 10 noiembrie, de la ora 19.00, în etapa a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Dinamo – CFR Cluj se joacă în “Ștefan cel Mare”

Primăria Capitalei a decis să închidă temporar Arena Națională pentru a avea loc lucrări de mentenanță, dar cel mai mare stadion din România se va deschide pentru partida pe care FCSB o va juca împotriva celor de la Sepsi OSk, în etapa 15, duminică, 3 noiembrie, de la ora 21.00.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu are același noroc ca FCSB. “Câinii” se vor duela cu elevii lui Dan Petrescu în etapa a 16-a, pe 10 noiembrie, cu doar 5 zile înaintea partidei pe care echipa națională a României o va juca împotriva Suediei, iar FRF (Federația Română de Fotbal) își dorește ca suprafața de joc să fie protejată înaintea meciului din preliminariile EURO 2020, vineri, 15 noiembrie, de la ora 21.45.

Cum se mobilizează dinamoviștii pentru meciul cu CFR Cluj

Mai mult, Dinamo a pus în vânzare și biletele pentru meciul cu CFR Cluj din etapa a 16-a și chiar a avut un mesaj pentru suporterii echipei antrenate de Dusan Uhrin. Cel mai ieftin tichet costă 10 lei, iar cel mai scump 20 de lei, la Tribuna 1 B și VIP.

ADVERTISEMENT

Prețurile biletelor la Dinamo – CFR Cluj:

  • Peluza Cătălin Hîldan – 10 lei
  • Peluza SUD – 10 lei
  • Peluza Oaspeți – 10 lei
  • Tribuna 2 – 15 lei
  • Tribuna 1 B + VIO – 20 lei

“MOBILIZAREA!
Dinamo are nevoie de fiecare dintre noi într-un moment foarte important în viața clubului. Doar venind pe stadion putem salva, împreună, Dinamo. Ne vedem pe stadionul din Ștefan cel Mare, în casa noastră veche din 1952, pentru a susține echipa antrenată de Dusan Uhrin în lupta cu campioana României, CFR Cluj!
Dinamo, dacă noi te iubim, tu nu ai să mori niciodată!
TOȚI PENTRU DINAMO!”, apare pe site-ul bilete.ro.