Fotbal intern

EXCLUSIV. Dinamo-CFR. La un pas să piardă meciul la MASA VERDE

După o serie de cîteva meciuri în care Dinamo a arătat forţă ofensivă de invidiat, "cîinii" lui Ioan Andone şi-au rupt dinţii în faţa lui CFR Cluj, luni seară şi au pierdut cu 2-0...
23.11.2016 | 00:00
EXCLUSIV DinamoCFR La un pas sa piarda meciul la MASA VERDE

După o serie de cîteva meciuri în care Dinamo a arătat forţă ofensivă de invidiat, “cîinii” lui Ioan Andone şi-au rupt dinţii în faţa lui CFR Cluj, luni seară şi au pierdut cu 2-0 într-un meci în care alb roşii nu au reuşit să marcheze nici măcar din penalty.

Totuşi, Dinamo a trăit periculos chiar înainte de meci şi putea pierde jocul cu ardelenii direct la masa verde! FANATIK.RO vă dezvăluie în exclusivitate un episod demn de liga a V-a şi nu de un brand precum Dinamo, petrecut cu circa 2 ore înainte de începerea partidei de luni seară din “Groapă”.

Firma de pază, la un pas să nu se prezinte la stadion pentru 5 facturi!

Dinamo are încheiat un contract cu o firmă de pază care asigură securitatea la partidele de pe teren propriu, aspect fără de care nu poţi începe jocul, în conformitate cu prevederile regulamentelor FRF. La meciul de luni seară, firma condusă de Alexandru Negru nu a ajuns la stadion în timp util, lucru care i-a impacientat pe oficialii “cîinilor”, deoarece reprezentantul acesteia trebuie să fie prezent la şedinţa tehnică cu arbitrii şi observatorii pentru a semna raportul oficial, şedinţă ce se desfăşoară cu circa o oră şi jumătate înainte de meci.

Motivul a fost unul uluitor: Dinamo avea ultimele 5 facturi neplătite către societatea ce asigură ordinea în timpul jocurilor, suma fiind de ordinul a cîteva mii de euro! “Dacă nu ne daţi banii, nu mai venim la stadion”, a fost ultimatumul dat de oficialii de la firma de pază către Ionuţ Negoiţă, care, prins cu uşa, a fost nevoit să plătească banii în regim de urgenţă!

L-au forţat pe Negoiţă să plătească! Altfel Dinamo risca să piardă cu 3-0!

Odată cu efectuarea plăţii, stewarzii şi-au făcut apariţia la stadion, doar cu cîteva minute înainte de şedinţa tehnică şi lucrurile au reintrat în normal! În caz contrar, startul partidei nu s-ar fi putut da, iar Dinamo pierdea meciul cu 3-0 pentru neîndeplinirea condiţiilor din ROAF pentru disputarea unui joc oficial. 

Contacte de FANATIK.RO, cele două părţi au negat existenţa oricăror datorii la acest moment în urma contractului dintre Dinamo şi firma de pază, însă au evitat să dea un răspund cu privire la datoriile de înaintea jocului cu CFR Cluj, ţinînd cont că litigiul a fost stins, iar contractul este în vigoare.

“Dinamo nu are la acest moment datorii către noi! Nu s-a pus problema să nu ne prezentăm la meci să asigurăm paza” – Alexandru Negru – administrator firma de pază

“Ştiu că facturile sînt plătite. Alte detalii nu cunosc, conducerea administrativă poate să spună” – Dorin Irimia – purtător de cuvînt Dinamo

“Eu mă ocup de partea tehnică, nu pot să vorbesc de astfel de lucruri pentru că nu le stăpînesc” – Ionel Dănciulescu, delegatul lui Dinamo la meciul cu CFR