Carousel hot news

DINAMO-CFR. Incidentul ce i-a speriat familia: “Aveam 9 apeluri”

La mijlocul lunii septembrie, CFR Cluj i-a administrat prima înfrîngere lui Dinamo în campionat, chiar în "Groapă". Pe lîngă cele trei puncte pierdute, "cîinii" i-au pierdut pentru...
16.10.2015 | 17:16
DINAMO-CFR. Incidentul ce i-a speriat familia:

La mijlocul lunii septembrie, CFR Cluj i-a administrat prima înfrîngere lui Dinamo în campionat, chiar în “Groapă”. Pe lîngă cele trei puncte pierdute, “cîinii” i-au pierdut pentru următoarele etape pe Feussi, Filip , Matei şi pe antrenorul Mircea Rednic, toţi eliminaţi. Interesant este că în două din cele trei cartonaşe roşii primite de fotbaliştii lui Dinamo a fost implicat cu sau fără voia sa, Adrian Păun, mijlocaşul promiţător al clujenilor.

În minutul unu Feussi a avut o intrare dură la Păun pe gleznă, pentru ca în minutul 41, fundaşul dinamovist să fie eliminat pentru al doilea galben după ce a provocat un penalty în urma unui fault tot la Păun. Iar spre final, Matei a fost şi el eliminat după ce a fost acuzat că a scuipat spre acelaşi jucător al CFR-ului. A urmat tragerea la sorţi a Cupei Ligii, iar cele două echipe urmau să se întîlnească din nou la distanţă de o lună. Dinamoviştii au declarat că vor revanşa iar în partida de la mijlocul acesteo săptămînii, echipa lui Rednic s-a impus clar, scor 2-0, calificîndu-se în semifinalele competiţiei. De această dată, cei care au raportat pierderi au fost clujenii.

Chiar protagonistul partidei de luna trecută, Adrian Păun, a fost cel care a avut de suferit cel mai mult. La începutul partidei, Fai a avut o intrare extrem de dură, culmea pe aceaşi gleznă pe care o controlase serios şi Feussi în jocul trecut. Clujeanul nu a mai putut continua partida şi a fost schimbat cu Nouvier. Accidentarea lui Păun pare a fi destul de serioasă, contuzia de la glezna dreaptă putînd fi lezate fibrele sau ligamentele.

Contactat de FANATIK.RO, Adrian Păun se afla în recuperare şi a comentat situaţia în care se află. Fotbalistul CFR-ului consideră că este cel puţin ciudat faptul că Fai a avut grijă să-i curenteze fix glezna la care avea deja probleme în urma loviturii primite la meciul din septembrie de la Feussi.

“Momentan aştept rezultatul RMN-ului pentru că există posibilitatea ca să fie lezate şi fibrele piciorului. Sper să nu fie cazul şi să am doar o contuzie. Mai greu a fost pentru familia mea. Cînd m-am întors în vestiar am văzut nouă apeluri de la mama. Ea s-a speriat foarte tare după ce a văzut faza la televizor. Nu vreau să mă gîndesc că am fost vînat, sau că a fost ceva intenţionat după incidentele de la meciul din campionat. Dar au fost prea multe coincidenţe. Fai m-a lovit pe aceaşi gleznă pe care m-a lovit şi Feussi la jocul trecut. Încă de atunci aveam probleme la picior. Sîntem sportivi ,ne cîştigăm pîinea din acelaşi lucru, n-aş vrea să cred că a fost ceva premeditat. Dar cînd mă uit la reluare şi văd că a fost un atac fără minge, nu ştiu ce să mai spun, mă pune pe gînduri”, a punctat internaţionalul de tineret.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri