Fotbal intern

Război total cu Negoiţă: “Săracule, săracule, plecaţi cu toţii!”

Ultraşii din "Peluza Sud" au început războiul cu Ionuţ Negoiţă.
19.11.2017 | 21:58
Razboi total cu Negoita Saracule saracule plecati cu totii

Suporterii formaţiei din “Ştefan cel Mare” care au participat la meciul FC Dinamo – CFR Cluj, din etapa a 18-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, au profitat de ocazie şi au continuat războiul cu Ionuţ Negoiţă, patronul “câinilor” care a anunţat că nu va mai investi niciun ban şi se va retrage. Mai mult, acesta a dezvăluit că mai mulţi jucători vor fi vânduţi în pauza competiţională din iarnă.

Ultraşii care au fost alături de jucătorii lui Vasile Miriuţă meci de meci l-au înjurat pe patronul lui FC Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, pe toată durata primei reprize a meciului Dinamo – CFR Cluj. Asta nu e tot! Suporterii de la “Peluza Sud” au afişat şi un banner pe care apărea numele mai multor jucători cedaţi de finanţatorul din “Ştefan cel Mare”.

Ce scria pe banner-ul de la Dinamo – CFR Cluj

“<New Dinamo>. G. Ţucudean, Nica, Scarlatache, Fai, Niculae, Alexe, Grigore, Mevlja, Rotariu, Lazăr, Gnohere, Anton, Matei. Total: 10,2 milioane de euro”, scria pe banner-ul afişat de suporterii lui FC Dinamo Bucureşti din “Peluza Sud” în prima repriză a meciului Dinamo – CFR Cluj.

Mai mult, pe lângă mesajul afişat de suporterii de la “Peluza Sud”, aceştia au mai adăugat şi chipul lui Pinocchio pe mai multe bannere, insinuând că declaraţia făcută de Ionuţ Negoiţă, conform căreia nu a făcut profit de pe urma transferurilor unor jucători de bază, este o minciună.

Au fost mai multe momente în care fanii au scandat la adresa patronului Ionuţ Negoiţă şi a jucătorilor:  “Săracule, săracule, plecaţi cu toţii! Lăsaţi-ne! Dinamo nu este o afacere”.

2.171 de suporteri au fost în tribună la Dinamo – CFR Cluj