Carousel hot news

Batin şi Bumba s-au răzbunat: “N-am venit să dau palme! Am vrut să demonstrez că am valoare!”

Concordia Chiajna a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu 3-2 într-un meci restant din etapa a 11-a din Liga 1 Betano. Claudiu Bumba şi Paul Batin au marcat cele trei goluri ale ilfovenilor, ambii...
27.09.2017 | 18:54
Batin şi Bumba s-au răzbunat:

Concordia Chiajna a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu 3-2 într-un meci restant din etapa a 11-a din Liga 1 Betano. Claudiu Bumba şi Paul Batin au marcat cele trei goluri ale ilfovenilor, ambii fotbalişti au trecut de-a lungul timpului prin curtea dinamoviştilor. “Câinrii roşii” au ajuns la a treia înfrângere în ultimele patru partide. VEZI AICI FAZELE MECIULUI DINAMO – CHIAJNA 2-3.

La finalul meciului din Şoseaua Ştefan cel Mare, Claudiu Bumba a declarat că a fost puţin ciudat să joace împotriva fostei sale echipe. Mijlocaşul ofensiv a reuşit să marcheze un golazo în poarta dinamoviştilor şi s-a declarat mulţumit de faptul că noua sa echipă a reuşit să lege a doua victorie consecutivă, după succesul din etapa trecută în faţa lui Sepsi Sfântu Gheorghe. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Bumba, mulţumit după Dinamo – Chiajna 2-3

“Sunt trei puncte în deplasare, mai ales pe terenul lui Dinamo. Ne va ajuta în clasament această victorie. Trebuia să continuăm seria bună pornită cu Sepsi. Nu aveam ceva neapărat de demonstrat. Cu oricine jucam eram montat sută la sută. A fost puţin ciudat, mai ales că am petrecut şase luni aici. Mă bucur pentru Chiajna!”, a declarat Claudiu Bumba la finalul meciului cu Dinamo.

Paul Batin a jucat trei meciuri pentru Dinamo şi a părăsit echipa la scurt timp după ce a ajuns în Şoseaua Ştefan cel Mare. Claudiu Bumba a evoluat şase luni în tricoul “câinilor roşii”, mijlocaşul ofensiv a devenit jucător liber de contract în această vară şi a fost dorit de Vasile Miriuţă la Concordia Chiajna.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri