Carousel hot news

Miriuţă, descumpănit: “Nu-i trag acum de urechi, pentru că suntem toţi nervoşi. Dar de mîine…!” Ce-şi reproşează antrenorul

Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Concordia Chiajna, scor 2-3, în meciul restant din etapa a 11-a din Liga 1 Betano. "Câinii roşii" au ajuns la a doua înfrângere consecutivă de la venirea...
28.09.2017 | 00:01
Miriuţă, descumpănit:
ADVERTISEMENT

Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Concordia Chiajna, scor 2-3, în meciul restant din etapa a 11-a din Liga 1 Betano. “Câinii roşii” au ajuns la a doua înfrângere consecutivă de la venirea lui Vasile Miriuţă pe banca tehnică a dinamoviştilor, iar echipa ocupă în prezent locul şapte în campionat – VEZI AICI FAZELE MECIULUI DINAMO – CHIAJNA 2-3.

Vasile Miriuţă a vorbit la finalul meciului din Şoseaua Ştefan cel Mare, tehnicianul dinamovist a fost dezamăgit de prestaţia jucătorilor săi şi a anunţat că va avea o discuţie mâine cu elevii săi. Acesta a mai precizat că se gândeşte deja la meciul cu Astra Giurgiu din etapa viitoare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Ce-şi reproşează Miriuţă după Dinamo – Chiajna 2-3

Am deschis scorul repede şi am luat gol în prima repriză. Bumba a avut acel şut şi s-a făcut 2-2. Nu pot să mă cert acum cu ei, mâine vom discuta. Trebuie să mergem mai departe, important e ca sâmbătă să câştigăm meciul cu Astra, eu la asta mă gândesc de acum”, a declarat Vasile Miriuţă la finalul meciului.

Antrenorul dinamoviştilor a mai precizat că nu este el de vină pentru rezultatul din meciul contra celor de la Concordia Chiajna. Vasile Miriuţă susţine că nu el va decide dacă se va face curăţenie la lot în iarnă. “Nu am nimic să-mi reproşez. Am aliniat cel mai bun “11” posibil. În prima repriză am avut un penalty. Nu e posibil să luăm trei goluri acasă. Nu eu decid dacă se va face curăţenie în iarnă. Trebuie să ne revenim repede. Fanii trebuie înţeleşi. La ora actuală ăştia suntem. Trebuie să-i aduc cu picioarele pe pământ”, a mai precizat Vasile Miriuţă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri