Fotbal intern

Negoiţă, extrem de agresiv: “Jucătorii îşi bat joc de banii mei! Nu mai văd salarii până ajungem pe locul 3! Am ajuns de râsul fotbalului!”

Concordia Chiajna a învins-o cu 3-2 pe Dinamo Bucureşti într-un meci restant din etapa a 11-a din Liga 1 Betano. "Câinii roşii" au ajuns la două înfrângeri consecutive în campionat, ambele cu...
28.09.2017 | 00:03
Negoita extrem de agresiv Jucatorii isi bat joc de banii mei Nu mai vad salarii pana ajungem pe locul 3 Am ajuns de rasul fotbalului

Concordia Chiajna a învins-o cu 3-2 pe Dinamo Bucureşti într-un meci restant din etapa a 11-a din Liga 1 Betano. “Câinii roşii” au ajuns la două înfrângeri consecutive în campionat, ambele cu Vasile Miriuţă pe bancă. Dinamoviştii sunt în prezent pe locul şapte în clasament, poziţie de play-out. VEZI AICI FAZELE MECIULUI DINAMO – CHIAJNA 2-3.

Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo Bucureşti, a vorbit despre situaţia la clubul pe care-l susţine financiar. Acesta a declarat că nu-şi explică ce se întâmplă, în condiţiile în care jucătorii echipei au avut mereu salariile plătite la timp. Negoiţă a precizat că nu mai vine la meciurile echipei pentru că nu-şi doreşte să vadă o bătaie de joc. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“Câinii roşii” nu-şi mai iau banii după Dinamo – Chiajna 2-3

“Nu îmi explic ce se întâmplă la echipă. Aş vrea să lămuresc nişte lucruri. S-a discutat despre faptul că nu am fost la stadion. Trebuie să recunosc că nu îmi e drag să fiu prezent să merg pe stadion să văd o bătaie de joc. Am mers pe mâna specialiştilor, eu aşa am preferat să fac. Din principiu susţin clubul Dinamo pentru că este o responsabilitate, dar sunt dezamăgit de ce se întâmplă. Avem salarii destule de bune, s-au făcut eforturi mari la echipă. Tot timpul s-a plătit la zi şi nu se apreciază. Am încredere în valoarea lotului, dar noi avem probleme de atitudine. Cineva îşi bate joc de investiţiile mele”, a declarat Ionuţ Negoiţă pentru o televiziune de sport.

Patronul dinamoviştilor a tras şi un semnal de alarmă, acesta transmiţând că nu va mai plăti salariile până când echipa nu va ajunge pe locul trei în clasament. “Pe mine mă interesează rezultatele, am ajuns de râsul fotbalului. Dacă nu se va schimba ceva, nu o să mai fac eforturi să plătesc salariile la zi. Liniştea din punct de vedere financiar se va termina. E prea bine, prea călduţ aici. Avem buget de locul trei, dar vreau ceva mai mult. Până nu ajungem pe podium nu-şi vor mai primi banii. Nu avem atitudine şi acest lucru îl voi penaliza”, a mai precizat Ionuţ Negoiţă.