Fotbal intern

Nistor surprinde din nou: “Am învăţat să dau pasele astea pe maidan, cu prietenii”

Dan Nistor, cel mai bun om de pe teren în partida Dinamo - Concordia Chiajna 3-1, a dezvăluit unde a învăţat să paseze atât de bine.
07.04.2018 | 23:26
Nistor surprinde din nou:

Fostul mijlocaş al celor de la Pandurii Tg. Jiu a oferit toate cele trei pase de gol în partida dintre Dinamo şi Concordia Chiajna şi nu s-a ferit să recunoască la finalul meciului că a învăţat fotbal pe maidan, alături de prietenii săi.

Mă bucur că am câştigat, că am putut să îmi ajut echipa. Sper ca acest lucru să se întâmple şi etapa viitoare. Eu v-am spus şi etapa trecută, la Botoşani, că partida cu Juventus Bucureşti a fost o întâmplare. Nu am mai dat niciodată trei pase de gol într-un meci. Cred că era mai frumo să le dau în play-off, dar asta e. La anul nu o să mai comitem aceleaşi greşeli. Eu sunt mulţumit de cum am jucat, sper să cresc de la meci la meci şi să îmi ajut echipa. Am învăţat să lovesc mingea cu ambele picioare, pe maidan, în curtea şcolii”, a declarat eroul meciului.

Dinamo – Chiajna 3-1. Hanca a marcat după 8 luni

Sunt foarte bucuros că echipa a arătat bine în această seară.  Mă bucur că am pus în aplicare ceea ce am lucrat la antrenamente. Simţeam că voi marca, deoarece am înscris în fiecare an de Paşte. Trebuie să învăţăm mai multe lucruri de la Bratu pentru că are o experienţă mai mare. Vreau să le urez tuturor dinamoviştilor un Paste Fericit şi sper că îi vom aduce înapoi la stadion prin evoluţiile noastre.“, a declarat Sergiu Hanca.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri