Carousel hot news

GALERIE FOTO. Fanii şi-au părăsit echipa! Câţi suporteri au asistat la meciul Dinamo-Concordia

Dinamo Bucureşti joacă miercuri împotriva Concordiei Chiajna, meci care a fost amânat săptămâna trecută din cauza vremii neprielnice din capitală. Partida este a doua la care Vasile Miriuţă...
27.09.2017 | 18:04

Dinamo Bucureşti joacă miercuri împotriva Concordiei Chiajna, meci care a fost amânat săptămâna trecută din cauza vremii neprielnice din capitală. Partida este a doua la care Vasile Miriuţă stă pe banca “câinilor roşii”, după derby-ul cu FCSB de duminică.

În cazul meciului cu FCSB de duminică, suporterii au strâns rândurile şi au umplut peluza Arenei Naţionale. Nu acelaşi lucru se poate spune şi la partida de miercuri, fanii lui FC Dinamo venind în număr mic în tribunele stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare. Rezultatele modeste din ultimul timp, ziua şi ora disputării meciului cu fosta echipă a lui Vasile Miriuţă i-au făcut pe suporterii “câinilor roşii” să nu fie prezenţi în număr prea mare la stadion – VEZI IMAGINILE SUS IN GALERIA FOTO. În tribunele arenei s-au strâns cu puţin peste 500 de specatori, record negativ pentru Dinamo în acest sezon din Liga 1 Betano. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dinamo – Chiajna, peste un meci de acum patru ani

După ce s-au scurs 12 etape din actualul sezon, Dinamo se află pe locul 8 în top-ul mediei de spectatori. “Câinii roşii” sunt depăşiţi în acest clasament  de Sepsi Sfântu Gheorghe, Viitorul sau Poli Iaşi. Cu o medie de 2.698 de specatori, Dinamo este cu mult în urma marii rivale, FCSB. Vicecampioana României este lider în acest top cu o medie de 9.994 de spectatori.

În ultimele sezoane, Dinamo reuşise să aducă mai mulţi spectatori la stadion, mai ales când echipa disputa meciurile de “acasă” pe Arena Naţională. Asistenţa de meciul contra Concordiei Chiajna nu este cea mai mică din istoria recentă a clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. În sezonul 2012-13, Dinamo câştiga cu 4-2 meciul împotriva lui CS Severin, partidă urmărită de aproximativ 150 de spectatori pe arena bucureşteană.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri