Fotbal intern

Miriuţă, antrenorul lui Dinamo! “Nu ne puteam opune. L-am înţeles! I-am acceptat demisia. Trecerea se va face conform legii”

UPDATE, 19 septembrie, ora 11:00 / Cale liberă pentru Vasile Miriuţă spre banca lui Dinamo. Cristi Tănase, preşedintele celor de la Concordia Chiajna, a anunţat că demisia lui Vasile Miriuţă...
20.09.2017 | 00:03
Miriuta antrenorul lui Dinamo Nu ne puteam opune Lam inteles Iam acceptat demisia Trecerea se va face conform legii

UPDATE, 19 septembrie, ora 11:00 / Cale liberă pentru Vasile Miriuţă spre banca lui Dinamo. Cristi Tănase, preşedintele celor de la Concordia Chiajna, a anunţat că demisia lui Vasile Miriuţă a fost acceptată.

“Nu a fost decizia noastră, dar nici nu ne puteam opune. L-am înţeles pe Vasile Miriuţă. I-am acceptat demisia, am găsit soluţia cea mai elegantă, pentru că îl respectăm ca antrenor şi ca om. Trecerea se va face cât de repede se poate conform legii şi nimeni nu poate fi acuzat de rea voinţă. Asta este acum situaţia, căutăm soluţii şi vom merge mai departe. Nu pot da nume acum, luăm în considerare şi români, şi străini“, a declarat Cristi Tănase pentru Pro X. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi


Dinamo – Chiajna e meciul unde nu se ştie pe ce bancă stă Miriuţă. Adrian Mutu a vorbit, după ce FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate, că antrenorul Cosmin Contra va prelua echipa naţională (Vezi detalii). “Briliantul” a mai spus că Vasile Miriuţă şi Claudiu Niculescu sunt primii doi tehnicieni cu care se va discuta posibilitatea înlocuirii lui “Guriţă” pe banca tehnică a formaţiei din Ştefan cel Mare încă de luni dimineaţă.

Vasile Miriuţă se întâlneşte în jurul prânzului să discute cu şefii din Ştefan cel Mare posibilitatea preluării băncii tehnice a lui Dinamo deşi încă nu are acordul ilfovenilor să rezilieze contractul cu Concordia. Preşedintele celor de la Chiajna, Cristi Tănase a mărturisit ce discuţie a purtat în noapte cu antrenorul său. Imediat după înfrângerea cu CFR Cluj tehnicianul echipei de lângă Bucureşti i-a mărturisit lui Tănase că are o ofertă de la Dinamo şi i-a cerut acordul acestuia să meargă la discuţii.

Dinamo – Chiajna. “L-am înţeles pe Miriuţă, dar eu ce fac?”

Contactat de către FANATIK.RO, Cristi Tănase şi-a început discursul prin a recunoaşte de la început că conducerea clubului său se află într-o situaţie complicată. “După meciul cu CFR Cluj, Vasile a venit la mine şi mi-a spus despre oferta venită de la Dinamo. Mi-a spus că speră să îl înţeleg şi să îl las să plece fără probleme. Trebuie să recunosc de la început că nu are nici o clauză de reziliere de contract de plătit. El a dorit să facem o astfel de clauză înainte să semneze cu Chiajna, dar i-am spus că nu mai facem nici un contract dacă îmi cere aşa ceva.  Eu nu mă încurc cu clauze şi am mers pe încredere, iar acum ce fac Vasile? Îl întreb pe el, nu pe tine.

Vreau să vă spun că eu i-am făcut aproape toate poftele. Lotul l-am structurat după plecarea lui Alexa aşa cum a vrut Miriuţă. Am reziliat contractele la jucătorii pe care el nu i-a mai dorit la la echipă. Iar rezilierea de contracte m-a costat o grămadă de bani. Eu nu pot să îl opresc pe Miriuţă să nu plece, dar nu mi se pare normal cum a procedat Dinamo. Era mult mai normal să mă caute şi pe mine conducerea lui Dinamo. Ei au discutat direct cu Vasile şi mai mult ca sigur că au aflat că nu are clauză de reziliere”, a încheiat Tănase.

Ulterior, FANATIK.RO a luat din nou legătura cu Cristi Tănase, iar după ieşirea din sediul LPF acesta ne-a declarat că pe seară o să aibă o întâlnire cu Vasile Miriuţă. “Eu nu ştiu cu cine s-a înţeles Miriuţă să plece de la Chiajna şi vă spun lucrul ăsta foarte sincer. Cu mine în nici un caz. Trebuie să vină să discutăm să găsim împreună o soluţie. Păi Chiajna e aşa ca la tarabă? Eu ce fac acum? Am meci cu Dinamo peste două zile, nu? M-a sunat Miriuţă în timp ce eram la LPF, dar nu am putut să vorbesc cu el. O să mă duc la club şi îl aştept pe Vasile să discutăm acolo”, a spus Tănase. Cu toate acestea FANATIK.RO a aflat că Vasile Miriuţă o să se întâlnească cu preşedintele Concordiei să rezilieze contractul fără prea multe comentarii în plus.