Fotbal intern

Dinamo – Chiajna, amânat. “Câinii” surprind: “Voiam să jucăm!”

UPDATE. Dinamoviştii se declară dezamăgiţi de amânarea partidei împotriva celor de la Concordia Chiajna. "La cum e vremea acum, eu cred că se putea juca fără probleme. Nu ştim însă ce...
21.09.2017 | 00:05
Dinamo  Chiajna amanat Cainii surprind Voiam sa jucam

UPDATE. Dinamoviştii se declară dezamăgiţi de amânarea partidei împotriva celor de la Concordia Chiajna. “La cum e vremea acum, eu cred că se putea juca fără probleme. Nu ştim însă ce putea să fie la ora jocului (n.n. 21:00). Am fi vrut să jucăm, ne-am pregătit pentru acest meci şi nu ne convine amânarea, chiar dacă duminică este derby-ul cu FCSB”, a fost declaraţia lui Ionel Dănciulescu.

UPDATE.  18:00 Liga Profesionistă de Fotbal a luat decizia de a amâna meciul dintre Dinamo şi Concordia, din cauza ameninţării cu furtună şi a sfaturilor primite din partea Primăriei Capitalei. Meciul nu se va juca în 24 de ore, aşa cum spune regulamentul, ci va fi programat la o dată ce va fi anunţată ulterior. 

Dinamo – Chiajna LIVE STREAM Liga 1. Update. Preşedintele lui Dinamo a vorbit despre posibilitatea ca partida cu Chiajna să fie amânată.

Am înţeles că va fi urât afară. Să vedem ce se întâmplă, sperăm să nu fie afectat oraşul. Meciul se poate amâna, n-ar fi o problemă.

Suntem datori faţă de spectatori, e momentul potrivit să câştigăm pentru a avea un moral bun înaintea derby-ului cu FCSB“, a spus Mutu pentru Telekom.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Dinamo – Chiajna LIVE STREAM Liga 1. Dinamo Bucureşti joacă miercuri, de la ora 21:00, cu Concordia Chiajna în etapa a 11-a din Liga 1 Betano. Pentru formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare va fi primul meci în care pe banca tehnică nu va sta Cosmin Contra. Tehnicianul de 41 de ani a preluat echipa naţională a României, iar în locul său va veni Vasile Miriuţă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vijelie la ora meciului Dinamo – Chiajna

Dinamo – Chiajna LIVE STREAM Liga 1. La meciul de miercuri seară, pe banca tehnică a dinamoviştilor va sta Iulian Mihăescu, interimatul acestuia se va termina după partida contra ilfovenilor. Fostul jucător al lui Dinamo ar putea să aibă probleme la meciul cu Chiajna, însă nu din motive sportive. În seara de miercuri, în Bucureşti este aşteaptă o furtună puternică care ar putea să afecteze desfăşurarea meciului.
Dinamo – Chiajna LIVE STREAM Liga 1. Conform ANM, în Bucureşti, vremea se va schimba în jurul prânzului. După ora 18:00, vântul se va intesifica treptat. Intervalul critic va fi între orele 20:00 şi 3:00, când vântul poate lua aspect de vijelie, cu viteze între 55 şi 65 de kilometri pe oră. Primarul general Gabriela Firea a făcut un apel către toţi deţinătorii de mijloace de publicitate, dar şi către ADP pentru toaletarea copacilor din Bucureşti.

Dinamo – Chiajna LIVE STREAM Liga 1. Înaintea meciului cu Concordia Chiajna, Iulian Mihăescu a vorbit despre partida contra formaţiei ilfovene. Acesta a declarat că speră ca jucătorii să facă un joc bun, chiar dacă echipa trece printr-o perioadă mai grea. “Am fost solicitat pentru acest meci sa fiu interimar si am raspuns pozitiv, asa se cade, sunt de atatia ani la Dinamo. E un joc foarte dificil cu Chiajna, baietii trec printr-o perioada mai grea, poate e vorba despre neincredere in fortele lor. Sper insa ca maine sa faca un joc bun si sa arate noului antrenor ca au valoare, ca merita sa joace si sa obtina cele trei puncte”.

Tags: