Carousel hot news

LPF a făcut anunţul! Când se joacă meciul dintre Dinamo şi Chiajna

FC Dinamo Bucureşti - Concordia Chiajna, din etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, trebuia să se joace miercuri, 20 septembrie, dar Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca meciul să...
21.09.2017 | 12:05
LPF a făcut anunţul! Când se joacă meciul dintre Dinamo şi Chiajna

FC Dinamo Bucureşti – Concordia Chiajna, din etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, trebuia să se joace miercuri, 20 septembrie, dar Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca meciul să nu aibă loc, toate acestea din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de la ora meciului în Bucureşti – vezi detalii. 

LPF nu putea reprograma meciul pentru joi, 21 septembrie, deoarece Concordia Chiajna urma să joace meciul din etapa a 12-a sâmbătă, de la ora 20:30, contra celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Marius Mitran, directorul de comunicare al Ligii Profesioniste de Fotbal a anunţat când se va juca meciul dintre FC Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Conform celor spuse de Marius Mitran, directorul de comunicare de la LPF, meciul se va juca cel mai probabil, miercuri sau joi. “S-a amânat pentru săptămâna viitoare. Liga are acest drept de a reprograma meciul. Singura condiţie este ca el să se dispute până la terminarea turului de campionat şi nu prea este foarte mult timp pentru că turul de campionat se termină chiar săptămâna viitoare. Probabil, într-o zi la mijlocul săptămânii. 

Poate miercuri, cu condiţia să nu se suprapună cu orele de disputare ale meciurilor din cupele europene pentru că UEFA nu permite acest lucru”, a spus Marius Mitran, conform Prosport LIVE.

Iată ce au declarat oficialii formaţiei FC Dinamo Bucureşti după ce au aflat că Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca meciul contra Concordiei Chiajna, din etapa a 11-a a Ligii 1 Betano, sezonul 2017-2018, nu se va disputa – vezi detalii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri