Carousel hot news

Vor revanşa! 7 jucători cu trecut dinamovist vor înfrunta Dinamo

FC Dinamo Bucureşti va primi vizita formaţiei Concordia Chiajna, azi, ora 21:00, în "Ştefan cel Mare", în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018. Astfel, jucătorii echipei finanţate...
20.09.2017 | 11:34
Vor revanşa! 7 jucători cu trecut dinamovist vor înfrunta Dinamo

FC Dinamo Bucureşti va primi vizita formaţiei Concordia Chiajna, azi, ora 21:00, în “Ştefan cel Mare”, în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018. Astfel, jucătorii echipei finanţate de Ionuţ Negoiţă vor avea ocazia să dea nas în nas cu alţi fotbalişti care au evoluat pentru Dinamo în trecut.

În lotul formaţiei Concordia Chiajna, echipă care se află pe poziţia a 12-a, cu 5 puncte,  cu şapte înfrângeri, două egaluri şi o victorie înaintea meciului din etapa a 11-a cu FC Dinamo Bucureşti se află nu mai puţin de şapte jucători care au evoluat pentru echipa din “Ştefan cel Mare”, iar cinci dintre ei sunt anunţaţi titulari diseară, conform gsp.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

DINAMO – CHIAJNA. Şapte “câini” în lotul Concordiei

Cei şapte jucători cu trecut spaniol sunt: Cristi Bălgrădean, Andrei Marc, Marian Cristescu, Romario Kortzorg, Tha’er Bawab, Paul Batin şi Dan Bucşa.

Echipele probabile:

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, Filip – Mahlangu, Anton – Hanca, Rivaldinho, Salomao – Bokila

Concordia: Bălgrădean – Patache, Manasse, Marc, Fota – Deaconu, Babici, Cristescu, Kortzorg – Bud, Bawab

Dinamo – Chiajna, azi, ora 21:00, în “Ştefan cel Mare”, în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri