Carousel hot news

DINAMO-CHIAJNA. Miriuţă vrea să-şi învingă fosta echipă. Ce zice de situaţia lui Bokila

Vasile Miriuţă va sta pe banca lui FC Dinamo Bucureşti în meciul pe care "câinii" îl vor disputa contra Concordiei Chiajna, miercuri, 27 septembrie, de la ora 16:30, într-un meci din etapa a...
26.09.2017 | 21:15
DINAMO-CHIAJNA. Miriuţă vrea să-şi învingă fosta echipă. Ce zice de situaţia lui Bokila

Vasile Miriuţă va sta pe banca lui FC Dinamo Bucureşti în meciul pe care “câinii” îl vor disputa contra Concordiei Chiajna, miercuri, 27 septembrie, de la ora 16:30, într-un meci din etapa a 11-a din Liga 1 Betano. Noul antrenor al echipei din “Ştefan cel Mare” recunoaşte că are o relaţie bună cu foştii săi elevi de la Concordia şi a explicat ce probleme întâmpină în ceea ce priveşte lotul pe care îl are la dispoziţie.

”Nu mai putem face paşi greşiţi. Am o relaţie bună cu jucătorii de la Concordia. Este normal să rămâi prieteni după două luni. Cei de la Chiajna mă cunosc foarte bine. Important e să jucăm ca în prima repriză cu Steaua. Nu pot să schimb multe lucruri în acest moment. Costache este suspendat. Vor exista câteva modificări în primul 11.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vasile Miriuţă vrea victoria în Dinamo – Chiajna

Acum, nu mai putem aduce pe nimic. Ăsta-i lotul, unul foarte bun. Am început să ne cunoaştem foarte bine. Sunt sigur că vom face o treabă foarte bună împreună. Ei mă cunosc, ştiu ce vreau de la ei. Mâine trebuie să câştigăm, să intrăm în play-off şi nu vom mai ieşi de acolo”, a declarat noul antrenor al lui Dinamo.

Vasile Miriuţă, fost antrenor la CFR Cluj, nu a uitat nici să discute despre situaţia în care se află Jermey Bokila, atacantul lui FC Dinamo Bucureşti care a mers la un restaurnat turcesc după evoluţia proastă din meciul pierdut în faţa lui FCSB, scor 0-1.  ”Sunt dezamăgit de Bokila. Sper că a înţeles ce i-am zis şi sper să aibă altă atitudine. Joacă la Dinamo Bucureşti!”, a mai spus Miriuţă la conferinţa de presă.

Dinamo – Chiajna, miercuri, 27 septembrie, de la ora 16:30, în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri