Sport

Cum joacă Dinamo în meciul împotriva Chindiei Târgovişte! Mircea Rednic începe cu două vârfuri. Fanatik confirmat

Dinamo speră să obţină prima victorie după patru luni, împotriva Chindiei Târgovişte. Mircea Rednic a pregătit o echipă ofensivă, cu două vârfuri, care să aducă un plus pe faza de atac.
13.12.2021 | 19:00
Cum joaca Dinamo in meciul impotriva Chindiei Targoviste Mircea Rednic incepe cu doua varfuri Fanatik confirmat
ADVERTISEMENT
13-12-2021
17:00

Echipele de start în Dinamo - Chindia! Fanatik confirmat

Echipele de start în Dinamo – Chindia

Echipele de start în Dinamo - Chindia
Echipele de start în Dinamo – Chindia

Dinamo caută prima victorie în Casa Pariurilor Liga 1 din luna august. Iar meciul împotriva Chindiei Târgovişte poate fi semnalul revenirii pentru “câinii” antrenaţi de Mircea Rednic.

Din informaţiile FANATIK, “Puriul” a trimis în teren o formulă cu două vârfuri, fiind exasperat etapele trecute de ineficacitatea atacanţilor săi.

ADVERTISEMENT

Cum joacă Dinamo în meciul împotriva Chindiei Târgovişte! Rednic începe cu două vârfuri

Astfel, Dinamo începe în “primul 11” atât cu Vestenicki, cât şi cu Ivanovksi. Sistemul folosit de Mircea Rednic în această confruntare este 4-4-2.

În echipa lui Dinamo vor fi doi jucători aflaţi la debut ca titulari: Carp s-a refăcut după accidentare şi va fi pe teren încă din primul minut, iar atacantul Vestenicky are o şansă să îşi demonstreze valoarea în premieră din postura de titular.

ADVERTISEMENT

Primul “11” al celor de la Dinamo: Iliev – Gluhakovic, Almeida, R. Grigore, Kainourgios – Sorescu, Răuță, Carp, Bordușanu – Vestenicky, Ivanovski.

Alex Răuţă, căpitan în premieră!

Dinamo va avea şi un căpitan surpriză în această confruntare. Mijlocaşul Alexandru Răuţă a primit banderola de la Mircea Rednic pentru această confruntare.

ADVERTISEMENT

Mai multe piese grele vor lipsi de la Dinamo în această confruntare. Steliano Filip şi Cosmin Matei au fost excluşi din lot pentru această confruntare, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, iar Gabi Torje este suspendat şi nu va putea evolua.

Mircea Rednic speră în revenirea echipei: “Să începem să aducem punctele de care avem nevoie”

Mircea Rednic îşi propune să mai ia măcar cinci puncte din meciurile din acest final de an, spunând că apărarea Chindiei va fi greu de desfăcut:

ADVERTISEMENT

„A fost o săptămână mai complicată, mai grea din toate punctele de vedere. Au fost multe întâlniri între noi, întâlniri cu staff-ul, întâlniri cu jucătorii între ei.

Am avut și o ședință la club. Sper ca toate aceste lucruri să se termine și să începem să aducem punctele de care avem nevoie.

Înaintea meciului cu FCU Craiova, am avut o discuție cu jucătorii. Le-am spus: «E vreo problemă între noi?» Mi-au răspuns: «Nu!» Apoi am vorbit iar după meciul cu Clinceni, n-au mai spus «nu».

“Ne-am propus să luăm măcar cinci puncte din aceste trei meciuri”

Nu i-am înțeles. Le-am spus că mă retrag atunci, dacă asta e problema. Ei sunt profesioniști, sunt plătiți să se antreneze și să joace, nu să facă strategii și să se gândească să schimbe antrenorul.

E vorba și de moral. Problema noastră e că nu reușim să înscriem. Am rulat toți atacanții.

Va fi foarte greu să desfacem Chindia, o echipă organizată, cu jucători disciplinați. E o echipă formată din muncitori. Ne-am propus să luăm măcar cinci puncte din aceste trei meciuri”, a spus Rednic la conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT