ADVERTISEMENT
Carousel hot news

DINAMO. “Terminăm în faţa Stelei! Cei de la Viitorul sînt periculoşi”

DINAMO. Paul Batin a povestit cum a ajuns la Dinamo şi a prefeţat lupta din play-off, acolo unde alb-roşii sînt ca şi calificaţi. Fotbalistul este sigur că formaţia sa va termina în faţa...
Autor: Răzvan Scarlat | 07.02.2016 | 09:22
DINAMO.

DINAMO. Paul Batin a povestit cum a ajuns la Dinamo şi a prefeţat lupta din play-off, acolo unde alb-roşii sînt ca şi calificaţi. Fotbalistul este sigur că formaţia sa va termina în faţa marii rivale, Steaua.

ADVERTISEMENT

“Am mai fost dorit de Petrolul, Voluntari, Iaşi şi o formaţie din prima divizie maghiară, însă nu puteam refuza Dinamo. Domnul Rednic m-a sunat după ce mi-am reziliat contractul cu Botoşani. Cred că meciurile din play-off vor fi fără spectacol, pentru că se va juca foarte tacticizat. Cine va marca primul se va închide şi nu vor fi multe întoarceri de rezultat. O trupă tare periculoasă mi se pare Viitorul, cei de acolo sînt disciplinaţi şi au tineri talentaţi, care fac spectacol. Referitor la lupta cu Steaua, pînă una alta, Dinamo e mai sus în clasament. Aşa va fi şi la sfîrşitul campionatului, nu spun mai multe”, a spus Batin conform Gazetei Sporturilor.

DINAMO. Atacantul susţine că tentaţiile din Capitală nu îi vor afecta în nici un fel cariera la Dinamo.

ADVERTISEMENT

“Ştiu ce înseamnă o echipă importantă pentru că am fost la CFR, la Pandurii, unde am întîlnit acest tip de presiune. Înainte să semnez cu Dinamo m-am gîndit la toate aspectele. Ştiu foarte bine ce înseamnă Bucureştiul, presă, presiunea numelui pe care îl reprezint ca jucător, aportul fanilor. Sînt foarte fericit că am ajuns în Bucureşti pentru că e, după părerea mea, oraşul tuturor posibilităţilor, aici ai > variante, mergi la Sala Palatului, la teatru, la concerte, la filme, nu te plictiseşti niciodată. Nu-mi plac cluburile, sînt fan muzică >”, a spus Batin.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!