DINAMO. “Cîinii” au făcut instrucţie cu o formaţie din Liga 2! Hat-trick Palic

Răzvan Scarlat   
in Dinamo
03/08/2016, 20:17
DINAMO. “Cîinii” au făcut instrucţie cu o formaţie din Liga 2! Hat-trick Palic

DINAMO. Formaţia din “Ştefan cel Mare” s-a impus într-o partidă amicală, scor 4-0, în faţa Unirii Tărlungeni, grupare care activează în Liga 2. Meciul s-a disputat la Ştefăneşti. Antun Palic a marcat un hat-trick, iar Tîrcoveanu a reuşit un gol.

DINAMO. Raul Costin, fostul jucător al Rapidului, a evoluat o repriză. Ioan Andone a început în partida în următoarea formulă: Penedo – Hanca, Marc, Popescu, Maxi Oliva – R. Costin, Dudea, Tîrcoveanu – P. Petre, D. Popa, Olteanu.

DINAMO. Altfel, “cîinii” vor pleca duminică, de pe Aeroportul Henri Coandă, la Cluj-Napoca pentru partida cu CFR, din etapa a 3-a a Ligii 1.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB – Hajduk Split 2-1 în turul 3 preliminar Europa League. Gnohere, eroul roş-albaştrilor! Calificare dramatică!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×