DINAMO. Ioan Andone, dezamăgit: “Era un derby frumos cu Rapid!”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
28/07/2016, 18:35
DINAMO. Ioan Andone, dezamăgit: “Era un derby frumos cu Rapid!”

DINAMO. “Cîinii” au aflat că vor juca împotriva formaţiei ACS Poli Timişoara, iar Ioan Andone, tehnicianul formaţiei din “Ştefan cel Mare” a comentat în legătură cu viitorul meci cu trupa din Banat.

DINAMO. Ioan Andone a declarat că a pregătit teoretic meciul din etapa a II-a.

“Noi ne-am dorit să jucăm, dar nu ştiam echipa. Am pregătit jocul teoretic şi cu Rapid şi cu Timişoara. E destul de dificil ca antrenor. Avem două zile să ne puntem la punct cu datele despre Timişoara. E bine că jucăm, e bine că avem un ciclu săptămînal. Timişoara a jucat patru, cinci meciuri amicale.

Au un antrenor bun, au rămas din vechea gardă cîţiva jucători, Cânu, Brăbuţ, Elek. Sînt jucători care pot pune probleme. Trebuie să jucăm mai bine decît am făcut-o la Giurgiu. Trebuie să dăm goluri şi să ne satisfacem prin atac suporterii. Din păcate, era un derby frumos cu Rapid, dar nu se mai dispută. Ar fi frumos să jucăm cu Rapidul. Nu m-a şocat decizia despre Rapid. Erau şanse minime să rămînă în Liga 1″, a spus Ioan Andone.

Ştirea MOMENTULUI

Dan Nistor la FCSB? Gigi Becali, super ofertă pentru Dinamo. Prima reacţie a jucătorului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×