ADVERTISEMENT
Carousel hot news

DINAMO. Eşec explicat. Cîinii fac scouting pe YOUTUBE!

DINAMO. Apropierea perioadei de transferuri readuce în activitate departamentul de scouting al "cîinilor". Conform surselor FANATIK.RO, în staff a fost cooptat un nou membru, George Filip, fost...
Autor: Mircea Dominte | 08.11.2014 | 13:49
DINAMO. Eşec explicat. Cîinii fac scouting pe YOUTUBE!

DINAMO. Apropierea perioadei de transferuri readuce în activitate departamentul de scouting al “cîinilor”. Conform surselor FANATIK.RO, în staff a fost cooptat un nou membru, George Filip, fost ziarist care, se pare, este remunerat cu aproximativ 1.000 lei lunar pentru a căuta jucători pe internet.

ADVERTISEMENT

Scouting de pe Youtube la Dinamo!

DINAMO. Anumite disensiuni în precedentele perioade de transferuri a produs la o ruptură între preşedintele Constantin Anghelache şi membrii departamentului de scouting. Astfel, în ultimele luni, colaborarea dintre părţi a trecut pe zero, scouterii făcîndu-se nevăzuţi. Între timp, apropierea perioadei de transferuri, a dus la reluarea colaborării. Mai mult, alături de Iulian Oprea şi Octavian Marin mai lucrează şi George Filip, fost ziarist. Conform surselor FANATIK.RO, acesta a fost însărcinat să urmărească fotbalişti pe internet, mai exact pe youtube, dar şi pe programul InStat, de monitorizare al jucătorilor. Dacă ceilalţi doi membri ai staff-ului au o situaţie financiară bună şi au lăsat de înţeles în trecut că nu au venit la Dinamo pentru bani, se pare că remuneraţia lui George Filip se ridică undeva în jurul a 1.000 de lei.

Anghelache s-a contrat cu scouterii din cauza lui Valskis

DINAMO. Apele par să se fi liniştit între timp şi între conducerea administrativă şi staff-ul scouterilor, urmînd ca aceştia să colaboreze intens în perioada de iarnă, mai ales că Dinamo are nevoie de întăriri pe mai multe posturi. “Primele disensiuni au apărut în momentul ratării transferului lui Valskis. Atunci, scouterii s-au contrat cu Anghelache, însă între timp apele s-au mai liniştit. Părţile vor coabita. Este incredibil însă ce politică are clubul din >, avînd în vedere numele clubului“, au punctat sursele FANATIK.RO.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT