DINAMO. "Cîinii", gata să renunţe la un titular. Condiţia lui Andone

UPDATE 16.15Tehnicianul celor de la Dinamo, Ioan Andone a declarat că este de acord cu transferul lui Miha Melvja la o echipă din Rusia.

"Mevlja poate să plece la iarnă sau la anul. Acum, gata, începe campionatul! Nu ne putem lipsi de el. De cînd am venit la Dinamo, Miha a avut oferte reale, multe, nu doar una”, a spus antrenorul “cîinilor”.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DINAMO. Miha Mevlja este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul antrenat de Ioan Andone, i-ar fundaşul a reuşit să atragă atenţia oficialilor unei formaţii din Rusia.

DINAMO. Salariu de 300.000 de euro

DINAMO. Vicecampioana Rusiei oferă 350.000 de euro şi 10% dintr-un viitor transfer a fundaşului sloven, toate acestea pentru ca Mevlja să ajungă cît mai repede în Rusia, la FC Rostov.

DINAMO. Stoperul sloven ar urma să încaseze la FC Rostov un salariu de patru ori mai mare decît cel pe care îl are la formaţia din "Ştefan cel Mare", adică 300.000 de euro pe sezon.

DINAMO. Andone se opune

DINAMO. Mevlja mai are contract cu trupa antrenată de Ioan Andone pentru încă un sezon competiţional, iar oficialii formaţiei din "Ştefan cel Mare" îşi doresc în schimbul fundaşului nu mai puţin de 500.000 de euro, iar toată suma să fie plătită într-o singură tranşă. Cel care se opune plecării lui Mevlja la FC Rostov este Ioan Andone, cel care îl consideră pe fundaş unul dintre pilonii echipei