DINAMO. “Cîinii”, obligaţi să cîştige în derby: “Avem nevoie de victorie ca de aer!”

Mirela Apostol   
în Dinamo
10/04/2015, 15:55
DINAMO. “Cîinii”, obligaţi să cîştige în derby: “Avem nevoie de victorie ca de aer!”

DINAMO. Traian Marc este încrezător în şansele formaţiei sale de a se impune în faţa Rapidului. POrtarul face apel la fani să vină la stadion pentru acest meci, avînd nevoie de susţinerea lor.

“Putem trece peste acest moment greu. Consider că formăm un grup unit şi sînt sigur că printr-o victorie în faţa Rapidului vom reuşi să ieşim din această situaţie apăsătoare. E cel mai greu moment de cînd am venit eu la Dinamo şi e clar că avem nevoie de o victorie. Nu contează cum o obţinem. Sînt sigur că după prima victorie vor veni şi altele. Orice partidă este dificilă în acest moment. Suporterii sînt supăraţi şi au motive reale.

Totuşi, sper ca fanii să vină în număr cît mai mare la Arena Naţională şi să le oferim o victorie. O victorie în faţa Rapidului va fi o descătuşare atat pentru noi, cât şi pentru suporterii dinamovişti. La echipă, atmosfera este bună pentru că vorbim foarte mult între noi şi încercăm să ne revenim cât mai repede. În aceste momente, sîntem mai uniţi ca niciodată şi conştienţi că toţi avem de pierdut dacă nu ieşim cît mai repede din această perioadă nefastă. Am avut şi ghinion în multe partide, dar şi acest lucru face parte din fotbal şi nu avem ce să facem. Au fost şi unele decizii greşite ale arbitrului, dar ăsta este fotbalul. Sînt lucruri mărunte care contează foarte mult”, a spus Marc pentru site-ul oficial al clubului.

DINAMO. Transferat în această iarnă în Ştefan cel Mare, Nicolae Grigore vrea să cîştige în faţa echipei în tricoul căreia a activat timp de şase ani. Jucătorul “cîinilor” spune că a ales să facă acest pas datorită posibilităţii clubului de a cîştiga trofee pe viitor.

“Sînt foarte mulţumit că am ales să vin la Dinamo. Aici se doreşte performanţă, se doresc trofee, iar aceste lucruri mă interesează şi pe mine. Am găsit un grup bun aici, cu mulţi jucători de calitate. Din păcate, trecem printr-o criza de formă în acest moment şi e normal ca toată lumea să fie supărată. Pentru ca echipa să iasă din aceasta criză, suntem obligaţi să obţinem o victorie în fata Rapidului. Acesta este primul pas. Ar fi o gură de oxigen în primul rînd pentru jucători, pentru că noi sîntem principalii vinovaţi pentru situaţia actuală. Nu reuşim să ne regăsim momentan, însă vrem ca toată lumea să ştie că facem tot ce putem pentru a depăşi acest moment greu.

“Dată fiind situaţia actuală a echipei, contează foarte puţin trăirile mele în faţa unui meci cu Rapid. Important este ca echipa să cîştige şi să reuşim să ridicăm puţin capul din pământ, apoi să ne concentrăm la următorul meci şi să-l cîştigăm. Îmi doresc foarte mult ca evoluţiile mele să fie apreciate şi să-mi ajut echipa să aibă rezultate din ce în ce mai bune. Vreau sa cîştig trofee cu Dinamo, de aceea am venit aici. Din punct de vedere al organizării, consider că Dinamo face paşi înainte şi acesta este un lucru foarte bun pentru viitorul echipei”, a spus Grigore în conferinţa de presă premergătoare partidei.

Închide ×