DINAMO. “Cîinii” pot da lovitura! Rotariu e DORIT în Bundesliga

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
22/07/2016, 09:44
DINAMO. “Cîinii” pot da lovitura! Rotariu e DORIT în Bundesliga

DINAMO. Trupa din “Ştefan cel Mare” poate pierde un jucător important în această vară. Dorin Rotariu a avut evoluţii bune în sezonul 2015-2016, iar acest lucru a atras atenţia mai multor cluburi din străinătate.

DINAMO. Ultima formaţie care şi-a arătat interesul pentru fotbalistul în vărstă de 20 de ani este Hertha Berlin, echipă care a terminat pe locul 7 în ediţia trecută din Bundesliga şi care a evoluat în Liga Europa.

DINAMO. Oficialii formaţiei Hertha Berlin îşi doresc să întărească echipa pentru sezonul 2016-2017, iar pentru asta au parafat deja două transferuri pentru compartimentul ofernsiv. Nemţii lau transferat pe slovacul Ondrej Duda (21 de ani), dar şi pe atacantul bosniac Vedad Ibisevici (31 de ani).

Conform presei din Germania, Dorin Rotariu este următoarea ţintă ale celor de la Hertha: “Conform informaţiilor noastre, Hertha este interesată de Dorin Rotariu, de la Dinamo Bucureşti, al cărui contract expiră în 2019”, au scris cei de la Fußballeck.

Dacă se va realiza transferul lui Dorin Rotariu, acesta va fi al doilea român care îmbracă tricoul Herthei Berlin, după Maximilian Nicu, fotbalist ce a evoluat în perioada 2008-2010 în tricoul nemţilor.

1.750.000 de euro este cota lui Rotariu, conform transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×