DINAMO. "Cîinii", satisfăcuţi de egal: "Rezultat echitabil!"

DINAMO. Laurenţiu Brănescu şi Steliano Filip au vorbit la finalul remizei albe cu CFR Cluj, din etapa a treia a Ligii 1:

"Este un rezultat bun, dar noi ne-am dorit victoria. Nu s-a putut mai mult, important e că am cîştigat un punct. Am dominat în prima repriză, dar şi în a doua. Important este că n-am luat gol. Pînă la meciul cu Steaua avem meci în Cupă, mai avem încă o etapă, eu o iau meci cu meci. Mi-am strîns mîna cu Camora, n-am nimic cu el. Eu spun că cel mai bun să fie convocat, care va fi mai în formă va juca cu Muntenegru. Nu mă gîndesc la plecare, eu vreau să cîştig un trofeu cu această echipă şi apoi mă voi gîndi la plecare", a spus Filip.

"Noi ne-am dorit să cîştigăm, dar este un rezultat echitabil. Am avut şi noi şi ei cîte o bară, dar ocazia lui Gnohere putea să schimbe soarta meciului. Ultimele zece minute au pus presiune pe noi, au forţat victoria, şi noi dacă eram acasă, jucam la fel. Ştiam că nu vom avea un start de sezon uşor, după meciul cu Steaua putem ştii exact unde ne putem bate în acest sezon. Eu nu mă simt titular, trebuie să muncesc în fiecare zi, să-mi menţin locul în poartă", a spus Brănescu.