Fotbal intern

Old story: se distruge iar “New Dinamo”! Rednic şi “Vamă” pleacă?!

DINAMO. "Cîinii" se află faţă-n faţă cu un nou moment important din istoria clubului. Iar asta înseamnă ADIO mult discutatului proiect "New Dinamo". Amînaţi în dosarul de la Tribunalul...
28.05.2015 | 00:06
Old story se distruge iar New Dinamo Rednic si Vama pleaca
ADVERTISEMENT

DINAMO. “Cîinii” se află faţă-n faţă cu un nou moment important din istoria clubului. Iar asta înseamnă ADIO mult discutatului proiect “New Dinamo”. Amînaţi în dosarul de la Tribunalul Bucureşti care trebuia să ofere aviz favorabil ieşirii din insolvenţă şi, astfel, să dea startul construcţiei unui Dinamo care să cîştige titlul cu Dinu Gheorghe preşedinte şi Mircea Rednic antrenor, dinamoviştii trebuie să regîndească întreg planul.

DINAMO. Iar această reconstrucţie are şanse mari să fie făcută fără cei mai noi oameni din angrenajul echipei, Dinu Gheorghe şi Mircea Rednic. Dacă tehnicianul s-a abţinut să comenteze viitorul său înainte ca termenul de pe 27 mai să fie oferit, nu acelaşi lucru l-a făcut şi “Vamă”, care s-a confesat surselor autorizate FANATIK.RO că în cazul unui eşec în cadrul insolvenţei, o să se despartă de “haită”.

ADVERTISEMENT

Motivarea deciziei este strînsă legătură cu lipsa unui buget pentru a crea o echipă solidă şi compusă din jucători valoroşi, dar şi, automat, incapacitatea de a concura cu Steaua. De altfel, şi scurta declaraţie a lui Dinu Gheorghe oferită pentru FANATIK.RO a alimentat zvonurile din cadrul clubului: “Trebuie să mă consult cu avocatul clubului înainte de a oferi mai multe detalii despre acest aspect”. Asta chiar dacă sînt ştiute efectele rămînerii în insolvenţă: neparticiparea în cupele europene şi, implicit, amînarea depăşirii acestei perioade negre din istoria clubului dinamovist.

“Vamă” vrea să plece… dar nu singur!

DINAMO. Mircea Rednic este un dinamovist „pur-sînge”, fără îndoială. Măcar şi pentru că acolo a întîlnit performanţa pe cînd era jucător. Numai că nici nu va sta pe gînduri şi va pleca dacă Dinamo nu iese din insolvenţă. Apropiaţi ai antrenorului au relatat că acesta se va despărţi fără urmă de regret de echipa din „Ştefan cel Mare” dacă nu va avea şansa să se bată pentru titlu, pentru ca apoi să forţeze un parcurs bun în cupele europene. Mişcare este susţinută şi de o declaraţie oferită de “Puriu” în momentul prezentării acestuia pe banca tehnică a lui Dinamo. “Vreau să se înţeleagă că eu vreau performanţă, nu contrucţie şi reconstrucţie”, specifica Rednic.

ADVERTISEMENT

Viitorul? Un trident dinamovist 100%

DINAMO. Pentru veridicitatea informaţiei, FANATIK.RO a aflat şi planul următor al lui Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache. Cei doi vor să mizeze în noua organigramă pe trei persoane care şi-au dedicat cariera clubului din “Groapă”. Apropiaţii celor doi din cadrul clubului au dezvăluit că favorit pentru preluarea băncii tehnice va fi Claudiu Niculescu, care este agreat atît de jucători, cît şi de fani. Acesta va fi susţinut de Cristian Munteanu, fostul goalkeeper al lui Dinamo, deocamdată manager la retrogradata Oţelul Galaţi şi care, deşi a susţinut public că nu poate să discute de viitorul său pînă la finalul campionatului, a acontat postul de manager general. Ultimul membru al staff-ului administrativ va fi Ionel Dănciulescu.

Tags: