DINAMO. “Cîinii” au prins aripi: “Lupta pentru titlu o să se dea între noi şi Steaua!”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
22/08/2016, 15:35
DINAMO. “Cîinii” au prins aripi: “Lupta pentru titlu o să se dea între noi şi Steaua!”

DINAMO. Jose Romera şi Azer Busuladzic au evoluat în meciul dintre formaţia din “Ştefan cel Mare” şi Steaua, iar acesta a fost primul derby al celor doi străini din lotul antrenat de Ioan Andone.

DINAMO. Cei doi au rămas impresionaţi de partida disputată între cele două rivale pe “Naţional Arena”.

“A fost un derby foarte intens, l-am trăit la maxim. Atmosfera a fost incredibilă şi tot ce a fost pe stadion pentru mine va fi o amintire foarte frumoasă, ceva foarte greu de uitat.

Steaua a avut mai mult controlul balonului, noi am avut cîteva ocazii de a marca, dar cred că 1-1 este un rezultat bun pentru noi”, a spus Jose Romera.

“Suporterii sînt minunaţi. Cred că au creat 99% din atmosferă. A fost incredibil să pot să joc într-un astfel de meci.

Cred că se va da o luptă între noi şi Steaua, deoarece şi Steaua are o echipă bună. Astra a pierdut doi jucători importanţi care au mers la Steaua”, a spus Busuladzici.

Ştirea MOMENTULUI

Sport la TV. Cine televizează Benfica – PAOK. Programul transmisiunilor de marți, 21 august

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×