DINAMO. “Cîinii” vor a treia victorie: “Să cîştigăm fără gol primit”

Mirela Apostol   
in Dinamo
07/08/2016, 16:36
DINAMO. “Cîinii” vor a treia victorie: “Să cîştigăm fără gol primit”

DINAMO. Trupa lui Ioan Andone va juca în deplasare cu CFR Cluj, în etapa a treia a Ligii 1. Ionuţ Şerban, Vali Lazăr şi Ioan Andone au prefaţat meciul cu ardelenii, din care vor să ia cele trei puncte.

“Cam aşa am fost în fiecare an şi sînt obişnuit să fiu in cantonament, la meciuri, pe stadion, undeva tot trebuie să fiu, ceva legat de fotbal”, a spus Şerban.

“Sperăm să luăm cele trei puncte, ne-am pregătit pentru asta, ştim ce e de făcut, sperăm ca luni, după meci, să ne bucurăm de victorie”, a spus Valentin Lazăr.

“E dificil, pentru că noi venim după două victorii, vrem să o facem pe a treia şi să sperăm să o obţinem fără gol primit. E al doilea meci în deplasare în care echipa trebuie să răspundă pozitiv şi, dacă reuşim să cîştigăm aici, sîntem în grafic”, a spus Ioan Andone.

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×