Fotbal intern

DINAMO. Cosmin Matei, aproape de un SUPER TRANSFER în străinătate

DINAMO.  Oficialii din "Ştefan cel Mare" fac transferuri pe bandă rulantă pentru a întări echipa pentru retur, aducînd jucători fără mari pretenţii financiare şi fără să plătească...
01.02.2015 | 00:05
DINAMO Cosmin Matei aproape de un SUPER TRANSFER in strainatate

DINAMO.  Oficialii din “Ştefan cel Mare” fac transferuri pe bandă rulantă pentru a întări echipa pentru retur, aducînd jucători fără mari pretenţii financiare şi fără să plătească pentru transferurile acestora. Pe de altă parte, “cîinii” pot rămîne fără unul dintre cei mai importanţi jucători, mijlocaşul în vîrstă de 23 de ani, Comin Matei, care este foarte aproape de un transfer în Grecia, la PAOK, formaţie unde joacă şi Raţ.

Ofertă de 500.000 de euro şi 50% dintr-un viitor transfer

DINAMO. Cosmin Matei a ajuns în “Groapă” în sezonul 2011-2012, iar cei 4 ani petrecuţi în echipa “cîinilor” l-au făcut pe micuţul mijlocaş să îşi dorească să plece în străinătate. Aceasta este şansa lui, FANATIK.RO a aflat în EXCLUSIVITATE că grecii de la PAOK au intrat pe fir pentru transferul acestuia şi sînt în discuţii avansate cu Ionuţ Negoiţă, aceştia oferind oficialilor lui Dinamo suma de 500.000 de euro pentru serviciile acestuia şi  50% dintr-un viitor transfer. Dacă se concretizează acest transfer, dinamoviştii se vor îmbogăţi cu jumătate de milion de euro dar vor avea un minus pe teren. Matei reuşind să se impună în vestiarul “cîinilor” şi a devenit un exemplu pentru tinerii jucători care au venit de la echipa a doua.

LPF2013 - PANDURII TARGU JIU - DINAMO BUCURESTI

A fost dorit şi de Dinamo Zagreb

DINAMO. În vara anului 2014, Cosmin Matei a fost foarte aproape să ajungă la Dinamo Zagreb. Clubul din “Ştefan cel Mare” a avut discuţii avansate cu oficialii echipei din Croaţia, iar aceştia ofereau 800.000 de euro pentru serviciile mijlocaşului, iar salariul jucătorului urma să fie în jurul a 20.000 de euro pe luna plus anumite bonusuri de performanţă. Transferul nu s-a concretizat, Matei nefiind de acord cu oferta primita din partea croaţilor.

-1.800.000 de euro este cota lui Cosmin Matei, conform transfermarkt.com

 

Tags: