Fotbal intern

Bumba a făcut vizita medicală! De ce nu poate evolua cu Viitorul

UPDATE, 3 februarie, ora 09:05 / Claudiu Bumba, cel mai nou transfer al formaţiei din Ştefan cel Mare, a efectuat în această dimineaţă vizita medicală, alături de juniorii de la CS Dinamo....
03.02.2017 | 09:08
Bumba a facut vizita medicala De ce nu poate evolua cu Viitorul

UPDATE, 3 februarie, ora 09:05 / Claudiu Bumba, cel mai nou transfer al formaţiei din Ştefan cel Mare, a efectuat în această dimineaţă vizita medicală, alături de juniorii de la CS Dinamo. Jucătorul nu poate fi folosit însă în primul meci oficial al anului, celor cu Viitorul, din cauză că încă nu i-a sosit cartea verde. Cel mai probabil, Bumba va îmbrăca tricoul lui Dinamo în meciul cu FC Botoşani.

UPDATE, 2 februarie, ora 21:23 / Claudiu Bumba a semnat cu Dinamo. “Cîinii” s-au mişcat repede după ce transferul la CFR Cluj a picat şi l-au convins pe atacantul în vîrstă de 23 de ani să semneze.

Jucătorul a semnat un contract valabil doi ani şi jumătate, urmînd să aibă un salariu lunar de 6.000 euro. Bumba a mai evoluat la FCM Baia Mare, ASA Târgu Mureş, AS Roma Primavera şi Hapoel Tel Aviv.

E al doilea transfer al lui Dinamo în această iarnă după cel al lui Thaer Bawab. Ioan Andone a declarat că vor mai veni jucători la club.


CFR CLUJ-STEAUA. CFR Cluj primeşte duminică, de la ora 20:00, vizita Stelei în prima etapă din 2017 pe stadionul din Gruia. Echipa lui Miriuţă speră să se califice în play-off, fiind la mare luptă cu Astra Giurgiu, Dinamo şi Gaz Metan.

La începutul lunii ianuarie, atacantul Claudiu Bumba s-a înţeles cu CFR Cluj şi trebuia să fie primul transfer al echipei din Gruia.

CFR CLUJ-STEAUA. Atacantul în vîrstă de 23 de ani a plecat cu scandal de la Hapoel Tel Aviv după ce israelienii nu-l plătiseră în ultimele luni. Atît Bumba, cît şi oficialii CFR-ului au ajuns la un acord pentru transfer, dar mutarea a intrat în impas şi a căzut din cauza administratorului judiciar al ardelenilor.

Bumba: “Administratorul judiciar nu a vrut să semneze. Cum să îi dea în judecată israelienii?” 

CFR CLUJ-STEAUA. Claudiu Bumba a vorbit pentru FANATIK.RO despre eşecul transferului la CFR Cluj: “Transferul a căzut din cauza administratorului judiciar. Eu m-am înţeles cu cei de acolo, dar el nu a vrut să semneze actele. Sînt foarte supărat. El îmi spunea să vin cu o hîrtie de la TAS ca să pot să semnez cu ei. Nici nu mai înţeleg. Probabil nu a vrut să îşi asume nici un risc, deşi nu era vorba de aşa ceva”.

CFR CLUJ-STEAUA. Atacantul a declarat că e foarte dezamăgit de ratarea acestui transfer şi că, în aproximativ 10 zile, va avea şi hîrtia de la TAS pentru a putea semna cu orice club. Bumba exclude să mai revină la Cluj: “Cred că nu era nici o problemă să semneze, dar administratorul nu a vrut. Cum să îi dea în judecată israelienii pe ei? Eu ar fi trebuit să joc avînd cartea verde provizorie. Acesta era următorul pas dacă se semnau actele. În 10 zile voi primi şi o hîrtie de la TAS, dar chiar şi cu această hîrtie, nu voi mai semna cu CFR Cluj”, a spus Bumba pentru FANATIK.RO.

CFR CLUJ-STEAUA. Jucătorul în vîrstă de 23 de ani spune că a plecat deja de la Cluj şi se odihneşte acasă la Baia Mare: “Am plecat de ieri de la Cluj. Sînt acasă la Baia Mare. Nu ştiu ce o să fac. Nu am vorbit cu nici o echipă. Aştept să îmi dea TAS-ul acea hîrtie şi pe urmă mai vedem”, a spus Bumba.

CFR CLUJ-STEAUA. Hapoel cere despăgubiri de 2 milioane de euro

Claudiu Bumba a fost în cantonamentul din Cipru cu cei de la CFR Cluj şi chiar a evoluat în cîteva meciuri pentru ardeleni. Totuşi, ardelenii nu au putut să înregistreze transferul.

CFR CLUJ-STEAUA. Hapoel Tel Aviv l-a dat în judecată la TAS pe Claudiu Bumba pentru rezilierea unilaterală a contractului şi cer 2 milioane de euro. Israelienii au şanse minime de reuşită, din moment ce Bumba nu şi-a încasat mai multe salarii.

CFR CLUJ-STEAUA. CFR Cluj nu riscă nici un fel de sancţiuni pentru că l-a folosit pe Bumba în meciurile amicale. Iuliu Mureşan spunea în urmă cu cîteva zile că transferul a intrat în impas din cauza procesului de la TAS:

“La Bumba sînt nişte probleme. El şi-a reziliat contractul unilateral şi mai aşteptăm. Are un proces la TAS şi, sigur, că în această situaţie aşteptăm permisul de muncă provizoriu”, a spus Iuliu Mureşan în urmă cu cîteva zile.

CFR CLUJ-STEAUA. Administratorul financiar al lui CFR Cluj este Răzvan Zăvăleanu. Oficialii lui CFR Cluj speră ca echipa să iasă în insolvenţă înainte de vara acestui an. CFR Cluj a făcut un transfer de marcă în această iarnă: Ciprian Deac, venit liber.

CFR CLUJ-STEAUA. Claudiu Bumba a fost cumpărat de Hapoel Tel Aviv în anul 2015 cu 650.000 de euro de la ASA Tîrgu Mureş. El a fost om de bază în primul an la Hapoel, dar a pierdut echipa din cauza unui presupus conflict cu antrenorul.

700.000 de euro e cota de piaţă a lui Hapoel Tel Aviv

1 selecţie a bifat Claudiu Bumba la naţionala României