Sport

DINAMO. Clauză fabuloasă a unui jucător! “Promit că nu joc acolo!”

DINAMO. Liga 1 oferă evenimente uimitoare, culisele fotbalului mioritic fiind presărat cu momente care, atunci cînd sînt scoase la suprafaţă, crează o stare generală de uimire. Unul dintre...
15.02.2015 | 00:06
DINAMO Clauza fabuloasa a unui jucator Promit ca nu joc acolo

DINAMO. Liga 1 oferă evenimente uimitoare, culisele fotbalului mioritic fiind presărat cu momente care, atunci cînd sînt scoase la suprafaţă, crează o stare generală de uimire. Unul dintre cazurile care intră în această categorie a fost descoperit de FANATIK.RO, unul dintre jucătorii în vogă ai campionatul românesc a dorit să îşi treacă în contract o clauză rară în fotbalul mondial.

Citeşte: EXCLUSIV / Goian, atac la vîrf! “M-au minţit, am plecat!”

DINAMO. Interesul oficialilor din “haită” pentru Nicolas Gorobsov, mijlocaşul lui ASA Târgu Mureş, a acaparat atenţia fanilor dinamovişti din cauza întorsăturilor repetate din ceea ce a devenit “telenovela” iernii din curtea lui Dinamo. Într-un final, după discuţii şi mai multe runde de negocieri, Gorobsov şi-a prelungit contractul cu formaţia ardeleană. “Cu toate acestea, încă este sunat de unii oficiali ai lui Dinamo, se insistă pentru acontarea lui, este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Liga 1”, au precizat surse din cadrul grupării dinamoviste pentru FANATIK.RO.

Citeşte: DRAMA unui patron din Liga 1! “S-a ales PRAFUL de tot!”

Liga 1, interzisă lui Gorobsov

DINAMO. Uimitor este, însă, că jucătorul format de Torino a dorit să fie adăugată o clauză în noul contract prin care refuză transferul la Dinamo (!!!). “Stanciu a insistat pentru transferul mijlocaşului, îl suna în fiecare zi, lucruri care au stîrnit nişte discuţii mai aprige între oficialii celor două echipei, Gorobsov fiind unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti de la ASA Târgu Mureş. Ca să îşi dovedească ataşamentul pentru echipa ardeleană, Nicolas le-a dezvăluit conducătorilor de la formaţia antrenată de Ciobotariu că este dispus să afirme şi în contract că nu o să plece la Dinamo”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO. Deşi clauza a fost stipulată în urma interesului evident al lui Dinamo, Gorobsov are interzis să joace la orice echipă din România, acesta putînd să fie transferat doar în străinătate.

Citeşte: EXCLUSIV / Fosta iubită a lui Tecău, NOUA iubită a lui MUTU!

“Nimeni nu vrea la Dinamo”

DINAMO. Informaţiile obţinute de FANATIK.RO au fost confirmate şi de vice-preşedintele grupării ASA Târgu Mures, Cristian Cherteş precizînd că jucătorului i s-a transmis că dacă doreşte transferul la Dinamo, îl poate avea, dar  că această clauză a lui Gorobsov a fost introdusă la insistenţele jucătorului în cauză. “Am avut discuţii individuale cu toţi fotbaliştii care au fost ofertaţi de către Dinamo! Le-am transmis jucătorilor că cine doreşte, este liber să părăsească formaţia noastră, însă nimeni nu a dorit să plece la Dinamo. Mai mult, Gorobsov, care acum are un nou angajament, a dorit să fie stipulată o clauză prin care anunţă că nu o să plece la Dinamo. Poate să plece doar în străinătate, iar suma este foarte mare”, a precizat oficialul lui ASA Târgu Mureş.

Citeşte: Încă o PLECARE din curtea lui Dinamo! A intrat în dizgraţia “cîinilor”!

 1,5 milioane euro este suma în schimbul căreia Gorobsov poate să plece de la ASA Târgu Mureş