Fotbal intern

Dinamo, comunicat dur la adresa lui Neicuțescu: “El a înțeles să se pregătească și în afara terenului de joc, la o petrecere pe ritmuri de manele”. Ce spune Cortacero

06.09.2020 | 12:16
Dinamo comunicat dur la adresa lui Neicutescu El a inteles sa se pregateasca si in afara terenului de joc la o petrecere pe ritmuri de manele Ce spune Cortacero
ADVERTISEMENT

Mihai Neicuțescu a participat la o petrecere cu mai multe persoane în timpul pauzei pentru meciurile internaționale. Fotbalistul lui Dinamo a fost dat în fapt de imaginile postate de prietena lui pe rețelele de socializare, iar cei de la Dinamo au luat atitudine imediat.

Fotbalistul trimis de Cosmin Contra la echipa a doua în această săptămână a fost criticat dur de antrenorul lui Dinamo care i-a spus că va plăti și o amendă pentru escapada din pandemie, mai ales că petrecerea nu a ținut cont de nicio regulă de distanțare socială.

ADVERTISEMENT

“Am văzut imaginile, vor fi consecințe. Chiar daca l-am trimis la echipa a doua, dupa ce n-a respect regulile pentru COVID-19 nu va mai putea să se antreneze nici la echipa a doua.

Dinamo, comunicat dur la adresa lui Neicuțescu: “El a înțeles să se pregătească și în afara terenului de joc, la o petrecere pe ritmuri de manele”

Vor fi consecințe și la nivel de bani, va fi o amendă. Jucătorii trebuie să înțeleagă că tebuie să fie profesioniști. Astea sunt regulile în momentul de față, nu putem să avem asemenea ieșiri. Neicuțescu are o familie, niște părinți, neamuri, ar trebui să fie mai responsabil”, a spus Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

Clubul Dinamo a emis un comunicat dur la adresa fotbalistului, pe care îl și ironizează pe alocuri:

“Am rămas surprinși să aflăm prin intermediul rețelelor de socializare că atacantul dinamovist Mihai Neicuțescu are timp de petreceri într-o perioadă în care pandemia de coronavirus reprezintă în continuare un pericol pentru fiecare dintre noi.

ADVERTISEMENT

“Până la finalizarea anchetei interne, Mihai Neicuțescu nu se va antrena nici cu prima echipă, nici cu formația secundă, Dinamo B”

Trimis să se antreneze cu echipa secundă a clubului nostru, Mihai Neicuțescu a înțeles să se pregătească și în afara terenului de joc, la o petrecere pe ritmuri de manele alături de mai multe persoane, unde recomandările de distanțare socială nu au fost respectate.

Dinamo București va deschide o anchetă pentru a afla dacă evenimentele au avut loc acum și nu în trecut pentru că nu putem accepta acest comportament iresponsabil.

ADVERTISEMENT

Până la finalizarea anchetei interne, Mihai Neicuțescu nu se va antrena nici cu prima echipă, nici cu formația secundă, Dinamo B.

Mesajul lui Cortacero: “Vom lua măsuri”

Clubul nostru anunță prin intermediul acestui comunicat de presă că Mihai Neicuțescu va suporta consecințele noului Regulament Intern și va fi sancționat drastic dacă se constată că lucrurile reflectate în presă sunt adevărate.

Regulile protocolului medical stabilit în fotbalul românesc trebuie respectate, iar Dinamo București nu poate risca nimic în această perioadă în care trebuie să demonstrăm că suntem profesioniști și, în același timp, atenți la toate detaliile care pot pune în pericol viața fiecăruia din noi”, se arată în comunicat.

Comunicat de presăBucurești, 6 septembrie 2020. Am rămas surprinși să aflăm prin intermediul rețelelor de socializare…

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Sunday, September 6, 2020

Noul finanțator al echipei, Pablo Cortacero, a reacționat și el pe rețelele de socializare atașând comunicatul de presă alături de următorul mesaj: “Cum spuneam, acest proiect este serios și trebuie să fie în toate compartimentele, deci vom lua măsuri.”

 

ADVERTISEMENT