Fotbal intern

SPECIAL. Cum i-a bătut Bumba pe “câini”! Legitimat la o cafea!

Dinamo - Concordia 2-3. Bumba s-a răzbunat. În urmă cu o lună Cosmin Contra a avut o discuţie cu Claudiu Bumba şi a ajuns la concluzia că e mai bine să se despartă de jucătorul de 23 de ani...
28.09.2017 | 00:03
SPECIAL Cum ia batut Bumba pe caini Legitimat la o cafea

Dinamo – Concordia 2-3. Bumba s-a răzbunat. În urmă cu o lună Cosmin Contra a avut o discuţie cu Claudiu Bumba şi a ajuns la concluzia că e mai bine să se despartă de jucătorul de 23 de ani după ce nu a putut să îi garanteze că o să îi dea şanse mai multe de joc în acest campionat. Astfel, mijlocaşul a semnat rezilierea contractului, iar după ce s-a aflat în discuţii şi cu Astra Giurgiu a ales în cele din urmă să se mute cu arme şi bagaje la Concordia Chiajna.

Şi totul a ieşit perfect atât pentru ilfoveni cât şi pentru Claudiu Bumba. În cele două meciuri jucate până acum pentru Concordia, cu Sepsi şi Dinamo, mijlocaşul lui Ion Moldovan a contribuit din plin la obţinerea a şase puncte, pentru echipa sa, datorită golurilor înscrise de el. FANATIK.RO a aflat povestea transferului lui Bumba la Concordia. Antrenorul ilfovenilor Ion Moldovan a aflat 48 de ore înaintea meciului cu Sepsi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dinamo – Concordia 2-3. A intrat şi cu Sepsi, deşi nu era “programat”

Ei bine, după ce negocierile dintre Astra si Bumba au picat pe fir a intrat preşedintele Concordiei Chiajna, Cristi Tănase, cel care a şi reuşit să obţină semnătura omului care a câştigat în minutul 90 meciul ilfovenilor cu Sepsi, scor 2-1, după ce a dat golul victoriei, şi a reuşit eurogolul de 2-2 din Ştefan cel Mare. Dar FANATIK.RO a aflat că transferul lui Bumba la Concordia a fost perfectat după unele peripeţii.

Concret? Cristi Tănase se înţelesese la începutul săptămânii trecute cu Bumba, dar marţi Vasile Miriuţă şi-a anunţat şeful că vrea să plece la Dinamo acolo de unde primise o ofertă. Astfel, preşedintele ilfovenilor a lăsat pe lista de aşteptare achiziţionarea lui Bumba şi a trebuit să se ocupe de problema cu Vasile Miriuţă şi găsirea unui alt antrenor. Cum s-a optat pentru soluţia Ion Moldovan, iar meciul cu Dinamo fusese anulat, în cursul zilei de joi Tănase l-a chemat la club pe Bumba şi au fost reluate discuţiile pentru transfer în timp ce aceştia serveau câte o cafea. De discuţiile respective nu ştia nimic actualul antrenor al ilfovenilor, Ion Moldovan. Dar după o oră ambele tabere au bătut palma, actele s-au semnat, iar jucătorul urma să fie legitimat la LPF abia în cursul zilei de luni. Astfel că acesta nu era luat în calcul pentru meciul cu Sepsi.

Însă, după doar 10 minute de la semnarea actelor lui Cristi Tănase i-a venit ideea să îl întrebe pe Bumba dacă se simte în stare să joace câteva minute şi cu Sepsi. După ce jucătorul i-a spus că are nevoie de cel puţin un antrenament, preşedintele Concordiei şi-a trimis de urgenţă un angajat la LPF, iar în ultimul moment acesta a apucat să îl facă bun de joc pe Bumba pentru meciul cu Sepsi,  Astfel că Moldovan l-a băgat imediat în lot pentru meciul din etapa trecută, iar în minutul 84 l-a trimis pe teren la scorul de 1-1. Şase minute mai târziu Bumba a reuşit să marcheze golul victoriei, iar antrenorul Moldovan a debutat cu dreptul pe banca Concordiei Chiajna.

Iar miercuri seara s-a răzbunat şi pe Dinamo, care-l aruncase după mai puţin de un an în tricoul alb-roşu!