DINAMO. Condiţii de play-out. Merg cu autocarul până la Severin

CS Universitatea Craiova şi FC Dinamo Bucureşti se vor întâlni sâmbătă, ora 20:30, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, iar "câinii" speră la o victorie pentru a urca pe poziţia a 2-a.

Deşi este un meci important care ar putea duce FC Dinamo pe poziţia a 2-a, în spatele Stelei, oficialii din "Ştefan cel Mare" au decis ca jucătorii să facă deplasarea la Turnu Serverin cu autocarul.

"Câinii" lui Cosmin Contra au în această dimineaţă un antrenament în "Ştefan cel Mare", de la ora 11:00, după care vor pleca spre Turnu Severin, acolo unde va avea loc întâlnirea cu CS Universitatea Craiova.

Jucătorii lui FC Dinamo vor fi nevoiţi să parcurgă un drum de 6 ore cu autocarul, dar oficialii au găsit şi o explicaţie pentru această "Cursele aeriene Bucureşti-Craiova sunt doar lunea şi joia, de aceea n-am putut să ne deplasăm până aproape de Severin cu avionul".

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CS Universitatea Craiova-FC Dinamo Bucureşti, sâmbătă, ora 20:30, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663