Sport

Dinamo confirmă ultimul transfer anunțat în exclusivitate de Fanatik. Ce mișcări se mai produc la trupa lui Bonetti

Dinamo continuă cu mișcări importante pe piața transferurilor. Ultimele au fost anunțate oficial, iar jucătorii vor fi prezentaţi.
07.09.2021 | 17:03
Dinamo confirma ultimul transfer anuntat in exclusivitate de Fanatik Ce miscari se mai produc la trupa lui Bonetti
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost de departe cea mai activă echipă pe finalul perioadei de mercato, după ce a obținut ridicarea interdicției de a face transferuri.

Pe pagina de Facebook a clubului a fost anunțată prezentarea a altor patru jucători: Cătălin Tîră, Plamen Iliev, Mirko Ivanovski şi Cătălin Itu.

ADVERTISEMENT

Dinamo confirmă ultimul transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK. Cătălin Ţîră, prezentat alături de Iliev, Ivanovski şi Itu

FANATIK a anunţat marţi, în exclusivitate, transferul lui Cătălin Ţîră la Dinamo, ofertat după ce negocierile cu italianul Pietro Iemello au picat. Ţîră vine liber de contract după despărțirea de lituanienii de la Suduva.

De asemenea, Dinamo a anunţat că mijlocaşul Andrei Florescu, 19 ani, va fi împrumutat la Metaloglobus, în Liga 2, până la finalul acestui sezon.

ADVERTISEMENT

“Portarul Plamen Iliev, mijlocașul Cătălin Itu și atacanții Mirko Ivanovski și Cătălin Țîră, transferați în această săptămână la Dinamo București, vor fi prezentați în cadrul unui eveniment de presă, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

Cei patru noi jucători transferaţi de Dinamo vor efectua marţi primul antrenament sub comanda lui Dario Bonetti

Noii jucători dinamoviști vor efectua în această după-amiază, în cantonamentul de la Săftica, prima ședință de pregătire sub comanda antrenorului principal Dario Bonetti”, este anunţul făcut de clubul Dinamo, prin intermediul unui comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, FANATIK anunţase de luni, în exclusivitate, şi transferul lui Cătălin Itu la Dinamo. Mijlocaşul de 21 de ani vine de la CFR Cluj, sub formă de împrumut.

Despre Plamen Iliev, care ajunge la Dinamo după ce şi-a reziliat contractul cu Ludogoreţ Razgrad, FANATIK a scris în exclusivitate încă de sâmbătă, 4 septembrie.

ADVERTISEMENT

Dinamo, patru înfrângeri consecutive în Liga 1. Este pe locul 14, cu doar şase puncte în şapte etape!

Dinamo este într-o situaţie disperată în Liga 1, cu doar şase puncte după primele şapte etape, pe locul 14 în Liga 1. Plus o serie de patru înfrângeri consecutive. Urmează partida cu FCSB, în deplasare, pe Arena Naţională, programată duminică, de la ora 21:00.

Imediat după ridicarea interdicţiei la transferuri, Dinamo a bifat nu mai puţin de opt achiziţii în ultimele zile. În afara celor patru care urmează să fie prezentaţi au mai fost aduşi deja Constantin Nica, Răzvan Popa, Cosmin Matei şi Gabi Torje.

Au fost şi alţi jucători care au negociat cu Dinamo în ultimele zile, dar transferurile au căzut în ultima clipă. Cătălin Carp şi Pietro Iemello sunt cei despre care FANATIK a scris în exclusivitate.

 

ADVERTISEMENT