Fotbal intern

DINAMO. “Nu-mi spui ce să fac!” Conflict între antrenori!

DINAMO. Marian Vlad, antrenorul cu portarii de la prima echipă s-a contrat dur cu Gheorghe Niţu, omul care se ocupă de pregătirea goalkeeperilor de la formaţia secundă, dar şi de la grupele de...
03.12.2014 | 00:02
DINAMO Numi spui ce sa fac Conflict intre antrenori

DINAMO. Marian Vlad, antrenorul cu portarii de la prima echipă s-a contrat dur cu Gheorghe Niţu, omul care se ocupă de pregătirea goalkeeperilor de la formaţia secundă, dar şi de la grupele de copii şi juniori ale clubului din “Ştefan cel Mare”. “Mărul discordiei” l-a reprezentat situaţia portarului Cătălin Samoilă.

DINAMO. Cătălin Samoilă şi-a reziliat contractul cu Dinamo în urmă cu cîteva zile, dar s-a înţeles cu conducerea să se pregătească alături de echipa secundă pînă în pauza de iarnă, cînd acesta urmează să-şi găsească un alt angajament. Cum însă colaborarea portarului cu Marian Vlad pare să nu fi fost una extraordinară la prima echipă, acestuia din urmă nu i-a picat deloc bine faptul că Samoilă va continua antrenamentele cu Gheorghe Niţu, moment în care acesta i-a telefonat omologului de la echipa a doua. “Să ştii că Samoilă şi-a reziliat contractul, să nu-l mai primeşti la antrenamente!”, a fost constatarea imperativă a tehnicianului, care l-a deranjat crunt pe omul alături de care Dinamo s-a luptat ultima dată la titlu, în sezonul 2011-2012.

Conflict aplanat rapid

DINAMO. Considerînd că i se dau ordine din partea cui nu trebuie, Niţu i-a replicat tăios lui Vlad, conform surselor FANATIK.RO: “Cine eşti, mă, tu ca să-mi dai mie dispoziţii? Nu-mi spui tu mie ce să fac, ne-am înţeles?! Eu decid ce se întîmplă aici, explicaţii nu dau decît conducerii administrative”. Se pare că această replică a reprezentat şi punctul final al discuţiei dintre cei doi, tocmai în ideea să nu apară un conflict amplificat în cadrul clubului, chiar dacă Marian Vlad a fost deranjat de faptul că fostul său elev a rămas în continuare în curtea clubului din “Ştefan cel Mare”.

Vlad, promovat de Bălgrădean

DINAMO. Marian Vlad a ajuns antrenor la Dinamo în toamna lui 2013, o dată cu sosirea pe banca tehnică a lui Flavius Stoican. Chiar dacă, iniţial, de portari ar fi trebuit să se ocupe Sorin Colceag, fostul portar de la Poiana Cîmpina a făcut lobby puternic în vestiar pentru ca el să fie promovat de la echipa secundă. Astfel, conform surselor FANATIK.RO, acesta l-a rugat în repetate rînduri pe Cristi Bălgrădean, titularul postului de portar din acea perioadă. În cele din urmă, acesta a cedat insistenţelor şi l-a propus pe Vlad la prima echipă, mutare pe care conducerea a agreat-o. Totuşi, la scurt timp, într-un meci amical, tehnicianul l-a scos pe “Pufi” dintre buturi după doar un singur gol primit, fapt care a provocat o reacţie nervoasă din partea goalkeeperului, care a ajuns şi la urechile lui Flavius Stoican, dar care, în cele din urmă, a fost remediată.

Niţu, omul pentru care a garantat Lobonţ!

DINAMO. De partea cealaltă, Gheorghe Niţu a pregătit în mai multe rînduri antrenorii lui Dinamo, ultima dată în sezonul 2011-2012, cînd a făcut parte din staff-ul lui Liviu Ciobotariu, alături de care s-a luptat cu “cîinii” la titlu. Un episod interesant din cariera lui Niţu s-a consumat în iarna lui 2007. Atunci, Bogdan Lobonţ s-a întors la Dinamo de la Fiorentina, pe un salariu fabulos, de aproximativ 500.000 de euro pe an. Chiar şi aşa, “Pisica” nu a acceptat să parafeze contractul cu echipa din “Ştefan cel Mare” decît în momentul în care a primit asigurări că va fi antrenat de Gheorghe Niţu, cel care atunci era la FC Naţional, dar care a acceptat să vină la Dinamo.

Tags:
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
”O veste groaznică”. A murit la doar 46 de ani
”O veste groaznică”. A murit la doar 46 de ani
Cel mai temut criminal în serie din România ar putea fi eliberat din...
Cel mai temut criminal în serie din România ar putea fi eliberat din închisoare. A fost condamnat pe viață în 2015
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
VIDEO Mercedes-Benz pregătește un turn rezidențial, cu 65 etaje, inclusiv hotel
VIDEO Mercedes-Benz pregătește un turn rezidențial, cu 65 etaje, inclusiv hotel
La 13 ani, avea 90 de kg şi adoptase
La 13 ani, avea 90 de kg şi adoptase "body positivity". Cât a slăbit după ce a aflat că sănătatea are altă "părere"
Statul pe scaun timp îndelungat, asociat cu o moarte prematură. Exercițiile fizice nu...
Statul pe scaun timp îndelungat, asociat cu o moarte prematură. Exercițiile fizice nu ajută
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg....
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg. „Mi-e greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt”
Care sunt pensionarii care putea pierde lunar sute de lei la pensie. Legea...
Care sunt pensionarii care putea pierde lunar sute de lei la pensie. Legea pregătită de parlamentari
O nouă obligație pe șoferi. Intră în vigoare din iulie
O nouă obligație pe șoferi. Intră în vigoare din iulie
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Vestea momentului în plin proces la TAS! Halep este în culmea fericirii
Vestea momentului în plin proces la TAS! Halep este în culmea fericirii
Cazul elevului abuzat sexual de două ori. Directoarea școlii, prima reacție
Cazul elevului abuzat sexual de două ori. Directoarea școlii, prima reacție
Motivul real pentru care Naomi Hedman a rupt logodna cu Florin Ristei: „Ea...
Motivul real pentru care Naomi Hedman a rupt logodna cu Florin Ristei: „Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”