Fotbal intern

VIITORUL-DINAMO LIVE VIDEO. Vezi aici derby-ul de la Ovidiu!

VIITORUL-DINAMO LIVE VIDEO SURSA 1...
13.03.2017 | 20:05
VIITORULDINAMO LIVE VIDEO Vezi aici derbyul de la Ovidiu
ADVERTISEMENT

VIITORUL-DINAMO LIVE VIDEO SURSA 1

VIITORUL-DINAMO LIVE VIDEO SURSA 2

VIITORUL-DINAMO LIVE VIDEO. Update. Penedo, atac la Viitorul: “Acum suntem mai buni ca ei!”. VEZI DETALII AICI

VIITORUL-DINAMO LIVE VIDEO. Update. Cosmin Contra a vorbit despre meciul pe care FC Dinamo Bucureşti îl va disputa pe terenul celor de la FC Viitorul Constanţa, luni, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

VIITORUL-DINAMO LIVE VIDEO. “Dacă pierdem acest meci, ieşim din lupta pentru titlu. Au deja un avans considerabil. Fiecare meci de când am venit a fost o finală. De fapt, sunt 10 finale în play-off.

Pentru această partidă nu ne putem baza pe Dielna, Brănescu, May şi Maric. La fel ca la ultimul meci, noi nu avem nimic de pierdut. Dacă ne uităm în clasament, Dinamo pleacă cu ultima şansă în play-off. Însă, dacă vom fi în stare să câştigăm pe terenul liderului, lucrurile se vor schimba”, a spus Contra.

ADVERTISEMENT

VIITORUL-DINAMO LIVE VIDEO. Totodată, Contra a comentat şi în legătură cu echipa lui Gică Hagi şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa Viitorului.

“E o echipă foarte periculoasă, îi place să joace fotbal. Au automatisme bine puse la punct, chiar vreau să îl felicit pe Hagi pentru munca depusă până acum acolo. Sper ca mulţi din România să îi urmeze exemplul, pentru că doar aşa vom face ca fotbalul românesc să crească. 

ADVERTISEMENT

Le-am analizat foarte bine jocul în ultima săptămână, sper ca băieţii mei să ştie ce trebuie să facă în timpul jocului. Fizic, psihic şi din punct de vedere al ambiţiei, trebuie să fim peste Viitorul”, a spus Contra.

……………………

VIITORUL-DINAMO LIVE VIDEO. Cosmin Contra a ajuns la FC Dinamo Bucureşti cu gândul de a califica echipa în play-off, iar pentru asta a semnat un contract valabil pentru patru luni.

ADVERTISEMENT

Antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti şi Ionuţ Negoiţă, patronul din “Ştefan cel Mare”, au hotărât să discute despre prelungirea contractului la finalul celor patru luni. Cosmin Contra a vorbit despre posibilitatea de a rămâne în continuare la FC Dinamo Bucureşti, despre o posibilă calificare în Liga Europa şi relaţia cu Adi Mutu.

VIITORUL-DINAMO LIVE VIDEO. “Va fi greu să discut cu Dinamo pentru anul viitor”

…despre prelungirea contractului: “Când am semnat pentru 4 luni, a rămas să discutăm când treburile vor fi bine. Acum nu mă gândesc la hârtii, ci să câştig luni seara. Vom vedea unde vom fi peste trei luni, nu e o problemă urgentă. Trebuie ca acest spirit regăsit, al “câinilor roşii” autentici, să nu-l pierdem, să dorim mai mult, cred că s-a văzut o atitudine pozitivă şi vreau mai mult. 

Acum e dificil să fiu departe de familie. Va fi greu să discut cu Dinamo pentru anul viitor, pentru că familia e cel mai de preţ lucru din viaţa mea. Am mai făcut sacrificii, fiind plecat 8 luni în China fără să-i văd deloc. Am venit într-o situaţie grea la Dinamo, să ajut 4 luni, apoi vom vedea”, a spus Contra, conform gsp.

…despre Europa League: “Ca să ajungi în grupele Europa League, trebuie să aduci şi un alt tip de jucător. Fotbalişti care ştiu ce şi cum să joace într-o asemenea competiţie. Nu te poţi califica în grupe dacă nu te întăreşti.”

VIITORUL-DINAMO LIVE VIDEO. “Au călcat pe bec şi l-au spart, out!”

Totodată, antrenorul echipei FC Dinamo Bucureşti, Cosmin Contra, nu a uitat nici să-i avertizeze pe jucătorii săi în ceea ce priveşte viaţa extrasportivă. Acesta a dezvăluit în ce condiţii s-ar putea rupe legătura dintre el şi fotbaliştii săi.

Avertisment pentru jucători: “Nu îmi place ca jucătorul să nu vrea mai sus, să se mulţumească doar cu puţin, să rămână la un nivel superficial. Îmi place ăla care vrea să se autodepăşească. Nu pot trece peste niciun tip de indisciplină.

Dacă ieşi înainte de joc, atunci clar că randamentul va fi scăzut şi trebuie să iei mpsuri. Băieţii mă ştiu. Îmi place să-i scot la mese, sunt băiat bun, dar dacă au călcat pe bec şi l-au spart, out. Indiferent de nume, antrenorul comandă! Aşa a fost discuţia de la început.”

Ce zice despre relaţia cu Adi Mutu

VIITORUL-DINAMO LIVE VIDEO. Cosmin Contra nu ar spune “nu” unei colaborări cu Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

…despre relaţia cu Anamaria Prodan: “Să ştii că nu avem o relaţie foarte apropiată. Suntem naşi şi fini, însă din cauza timpului liber restrâns ne vedem rar. Ne-am văzut văzut de la nuntă de vreo 3-4 ori, când era şi soţia mea aici. Aş colabora cu Anamaria Prodan, de ce nu? Dacă sunt jucători buni, e în regulă.”

…despre Steaua: “Chiar nu mă interesează problemele rivalilor, am timp doar pentru ale mele, de la echipă. S-a rupt ceva la Steaua cînd au dispărut suporterii. Eu am simţit pe pielea mea ce emulaţie s-a creat la Dinamo la nivel de echipă şi de spectatori. Ne dă un imbold suplimentar. E rău pentru ei că nu pricep că Steaua a realizat ceva deosebit la nivel european şi alături de suporteri.”

…despre Adi Mutu: “Relaţia cu Adi e la fel ca atunci când eram colegi sau mi-era elev. Am stat 10 ani în cameră la naţională, ştie ce-mi doresc, ştie ce personalitate am, iar lui îi e mai uşor să mă ajute. Cât timp există respect din partea ambelor părţi, va fi simplu.”

VIITORUL-DINAMO LIVE VIDEO. Cum descrie Contra echipele din play-off:

Viitorul – tinereţe şi ambiţie

Steaua – cel mai bun lot

Astra – campioana en-titre

CFR Cluj – mentalitate nemţească

Craiova – echipă periculoasă

Dinamo – ambiţie de luptători

FC Viitorul Constanţa-FC Dinamo Bucureşti, luni, ora 20:30, în prima etapă din play-off-ul din Liga 1, LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

ADVERTISEMENT