Sport

Dinamo a mai reziliat un jucător străin după eșecul de la Mioveni. E deja acasă cu familia. Exclusiv

FANATIK a aflat că funașul dreapta al lui Dinamo, Petar Gluhakovic, și-a reziliat contractul cu „câinii” și a plecat deja în Austria înainte de ultimul meci cu Farul Constanța.
18.12.2021 | 00:16
Dinamo a mai reziliat un jucator strain dupa esecul de la Mioveni E deja acasa cu familia Exclusiv
ADVERTISEMENT

La mai puțin de o lună după ce a primit cartea verde, Petar Gluhakovic și-a făcut deja bagajele și a părăsit-o pe Dinamo, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

Fundașul dreapta în care Mircea Rednic își punea mari speranțe a fost rezervă neutilizată în meciul de la Mioveni, iar FANATIK a aflat că Gluhakovic se află deja în Austria.

ADVERTISEMENT

Petar Gluhakovic a părăsit-o pe Dinamo și e deja în Austria

Din informațiile FANATIK, austriacul și-a reziliat contractul cu Dinamo pe cale amiabilă și nu va mai fi în lot pentru meciul cu Farul Constanța, fiind deja acasă unde va petrece Crăciunul cu familia.

Petar Gluhakovic a avut un debut de coșmar la Dinamo, iar de la partida cu FC Voluntari a mai jucat un singur meci în Casa Pariurilor Liga 1, cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Tot FANATIK a anunțat în exclusivitate că atacantul Tomas Vestenicky este primul jucător care și-a terminat contractul cu Dinamo după ce a dezamăgit în tricoul alb-roșu în cele șase apariții.

Marko Nunic va rezilia și el contractul cu Dinamo în zilele următoare

FANATIK a aflat că vârful Marko Nunic va pune de asemenea punct înțelegerii cu Dinamo. Slovenul nu a marcat niciun gol în cele patru meciuri și a avut evoluții foarte șterse.

ADVERTISEMENT

Rezilierea contractului va avea loc la finalul acestei săptămâni, înainte de ultimul meci al anului cu Farul Constanța.

Plecările lui Tomas Vestenicky și Marko Nunic nu sunt deloc surprinzătoare, antrenorul lui Dinamo fiind extrem de nemulțumit de lipsa de eficacitate a jucătorilor din atac.

ADVERTISEMENT

Cum arată lista jucătorilor care o vor părăsi pe Dinamo în această iarnă

Mircea Rednic are deja pregătită lista jucătorilor care nu vor mai continua la Dinamo, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

Pe lângă Steliano Filip şi Cosmin Matei, despre care Rednic a declarat ferm că nu vor mai juca la Dinamo cât va mai antrena echipa, se adaugă o listă lungă de nume.

Astfel, Constantin Nica, Robert Moldoveanu, Geani Creţu, Mihai Neicuţescu, Răzvan Popa, Alin Dudea şi Andreas Mihaiu o vor părăsi și ei pe Dinamo, marea surpriză pe această listă de 12 nume fiind cea a stoperului portughez Andre Pinto.

De asemenea, și portarul bulgar Plamen Iliev este pe „lista neagră”, acesta urmând a fi dat afară în pauza de iarnă în urma prestațiilor catastrofale din ultima perioadă, mai ales din meciul de la Mioveni, care au privat-o pe Dinamo de obținerea unei victorii necesare ca aerul în lupta pentru evitarea retrogradării.

  • 12 jucători minim vor pleca de la Dinamo în această iarnă
  • 25 de zile a rezistat Petar Gluhakovic la Dinamo
  • 2 meciuri a jucat Marko Nunic pentru „câini”
ADVERTISEMENT