DINAMO. Contre Ando – Filip: ”Nu ieşea bine deloc, dacă mă duceam eu la el!”

Cristian Blanuta   
in Dinamo
10/08/2016, 17:20
DINAMO. Contre Ando – Filip: ”Nu ieşea bine deloc, dacă mă duceam eu la el!”

DINAMO. Ioan Andone declara, după remiza de la Cluj, cu CFR, 0-0, că Mario Camora ar fi fost titular pe banda stîngă, dacă s-ar fi perfectat transferul. ” “E cel mai bun fundaş stînga din Liga 1”. Afirmaţie care nu i-a picat bine lui Filip, fundaşul stînga al ”cîinilor”.

DINAMO. Acesta a postat pe contul său de Facebook mesajul: “Educaţia nu mă lasă să le spun unora tot ce merită”.

Asta l-a cam enervat pe Andone, iar fotbalistul a discutat, miercuri, cu antrenorul. El i-a explicat că mesajul nu îi era adresat.

“Dacă mă duceam eu la el, atunci nu ieşea deloc bine”, a spus Andone.

“Filip a venit azi la mine să-mi spună că nu a declarat nimic despre mine. Dacă mă duceam eu la el, atunci nu ieşea deloc bine. Eu am vrut să-l aduc pe Camora în vară şi mă gîndeam să-l folosesc pe Filip mijlocaş. Filip are 22 de ani, Camora 29, e mai experimentat, dar Filip poate să ajungă mai bun decît el”, a declarat Ioan Andone.

“Cei de la Anderlecht ne-au întrebat despre Filip, au spus că îl vor împrumut cu opţiune. Nu-l cedăm aşa”, a mai spus tehnicianul dinamovist.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×